yamantubi Kızlar bebeğim 48 günlük eşimle ilişkiye girdik bugün ilk defa korunmadan ertesi gün hapı kullansam ne olur bazı siteler içtikten sonra emzirilebilir diyo bazıları 1 hafta emzirmeyin diyor
Minaa66 yamantubi oyle bisey yapma canm riske atma cerazette diye bir hap var onu sor doktora yada eczaneye o emzirme doneminde kullanılıyor diye biliyorum danis yine emin degilim
Nacafa yamantubi ella içerseniz 1 hafta ertes72 içerseniz 8 saat emzirmemeniz lazım. İçecekseniz bir an önce için, ne kadar erken içerseniz o kadar etkili olur
Gizmokzilla yamantubi ben de bebeğim 3 aylıkken kullanmıştım sanırım ertes72 kullandım 3 5 saat bebeğimi emzirmedim onu kullanabilirsin 😊
Nacafa Minaa66 neyi riske atmasın? Kadının hamile kalma ihtimali var siz doğum kontrol yöntemi söylüyorsunuz😵💫
Minaa66 Nacafa emzirirken hapi kullanabilirmiyim yazmis farkindaysan bende gidip bi danis doktoruna diyorum sonucta emziriyor anlamissndr umarım
tultanhanim Gizmokzilla 8 saat emzirmeyin diyo ama siz emzirmişsiniz galiba bi sorun oldu mu acaba Benimde başıma gece bi kaza geldi içtim 12 gibi artık durmuyor yani sağıp döktünüz mü birde direk emzirdiniz mi
Minaa66 yamantubi hic bilmiyorum canm riske atma bebeginde kendinide gidip doktorunla gorus bende hap icin gidicem
Gizmokzilla tultanhanim yok ben direk emzirdim bir sıkıntı yaşamadım yani ufacık bebekler mama da almıyor ek gıda da almıyordu mecburen emzirmiştim bir sıkıntı yaşamadım 🥲