Aycan25 Kizlar 2 bucuk ay olucak sezeryan dogum yaptim ama hala gobegim var nezaman gidicek boyle mi kalicak yoksa
ISILTAN Aycan25 Sezaryen doğum yaptım 4 Ay geçti … Sabah uyanıyorum yok akşam yatmaya yakın sanki tekrar hamileyim öyle bir göbek :(
PnarAkca34 Normal doğum yaptım benimki de gidip geri geldi daha da kilo aldım galiba süt yapsın diye de herşeyi yiyorum nasıl zayiflicm bilmiyorum😵
Mamacitaa1 PnarAkca34 ayni durumdayim tamamen bir ben öyleyim saniyordum psikolojim bozuldu resmen ama ek gida sürecine kadar en azindan sabredicem sonrasi Allah kerim😀
yareninannesi11 Normal doğum 2 yıl oldu gitmedi 😂 yiye yiye veremedim kilo yağlı yağlı kaldı göbeğim ama emzirdiğinizde bi nebze daha zayıf oluyor insan
Tgbsahn ISILTAN bende böyleyim ya bir de üstüne sabah aç karnına tartılırım 72 kg geliyorum akşam tartılıyorum 76-78 arası geliyor şok oluyorum diyetisyen de fayda etmedi o kadarda spor yapmaya diyet yapmaya çalışıyorum.
PnarAkca34 Mamacitaa1 aynen bende o zamanlar hem tutmadigin oruçları tutarım hem zayıflamaya başlarım inşallah
sevimlicadi Aycan25 4 ay önce sezeryan doğum yaptım 5 aylık hamile gibiyim daha malesef bende gitmedi🙄
Nhnhzl Aycan25 anam hiç sorma 3.5 ay oldu sanki hala hamileyim gitmez anam gitmez ye gitsin ben yiyorum gene aynı kilodayım yemiyorum yine aynı saldım gitti 😀