Gamzetrkmn Kızlar baya süredir beyazdı alt ön kısım şimdi elime hafif tırtık gibi geliyor sizce ne zaman tamamen çıkar ben bittim
Vildan53 Gamzetrkmn çıkmış zaten patlamış hemen çıkıyor patladıktan sonra ama diğerleri geliyo arkasından diş sorunu hiç bitmiyor
Nereleregidem Gamzetrkmn artık çıkmış ya tantana bitmiştir bir iki ayda bir üç dört gün çekersiniz böyle :( bizde de 8 dış var daha
heygorl Gamzetrkmn evet ucu görününce patladı demektir. Biraz daha çıkınca rahatlar merak etmeyin. Ama ard arda patlıyorsa biraz daha zaman alır. Yanlarına da bakın beyazlık var mı
Vildan53 Gamzetrkmn oluyo Bi 3 4 gün 😃diş jeli aldım ben gece ağlayınca sürüyorum damağına uyuyor mışıl mışıl
Arenim_ Vildan53 ben de bişey soracağım bebeğim 7 aylık olmak üzere. Altta beyazlık var bi de küçük bi çizgi var diş mi o? Kaç güne gelir acaba
tazeanne_20 15 gün arayla alt dişlerimiz çıktı ama bizi mahvetti. Yalnız hala el ağızda,hala mızmız.. üst dişler de hemen gelir mi? 6 ay 7 günlüğüz
cimcime1018 Arenim_ Yaaa bizim de çizgi var ben de post açmıştım bakabilirsiniz ordaki gibiyse dış geliyo yazdı herkes 🤩
Arenim_ cimcime1018 baktım cnm evet bizimki de ona benziyo ama daha şeffaf. Diş demek ki bizimki de. Teşekkür ederim cvp verdiğin için hayırlı olsun ilk dişi bebişlerimizin😍
cimcime1018 Arenim_ Rica ederim ne demek çok heyecanlıyım size de yazmak istedim 🤩 Evet ya hayırlı olsun güzelce gelsinler bakalım incilerimiz 🤩