TugbaEymn05 Hanımlar 7 aylık oğluşum var. 7 tane dişi var sizde durumlar nasıl benim oğlum büyümek için acele ediyor galiba 😂😂 ama gel gelelim hala daha dönemiyor o koca totosunu kaldıramıyor
PonciKom TugbaEymn05 6 aylık emekledi şuan koltukta sıralama yapıyor 8 aylık suan dişimiz yok ama diğer gelişimde ilerideyis :)
Ahanife TugbaEymn05 maşşalah maşşalah🧿 7 ay 13 günlük kızım dişin d sini bile yok😂 emekliyor kendi kendine oturuyor gel gel alkış yapıyor ba ba ba ba diyor(babası baba diye seviyor buna)😂 değişik değişik sesler çıkıyor bir yere tutunarak ayağa kalkıyor şu 3 4 gündür de Bizim böyle 🥰
2019Asell TugbaEymn05 7 aylık olaca hala hiç dişimiz yok 🤣 cıksada biraz rahatlasa ama ger gün mız mız yavrum
funda67 bizde 9 aylık olduk 8 tane diş var 9 da yolda 😂 dönüyor emekliyor tutunup kalkıyor gel diyor alkış yapıyor anneeeeee diyor 😂❤️
PonciKom gel bay bag alkış anne nerde hemen bakar baba nerde hemem bakar :) dişimiz cıkmadı geç çıksın daha ii dıyorlar bakalm kabarmış ama patlamadı
TugbaEymn05 PonciKom bakalım bizimki neler yapacak beni görünce çok heyecanlanıyor ellerini falan çırpıyor 😅
TugbaEymn05 PonciKom bakalım bizimki neler yapacak beni görünce çok heyecanlanıyor ellerini falan çırpıyor 😅