Minikmucize18 Kafayı yemek üzereyim tuvalet eğitimin 5. Günündeyiz çişini tutuyor hemde saatlerce sonrada acıyo acıyo diye yaomak istemiyor pes etmek istemiyorum kızlar nolur yardım edin bu geçiçi bi süreç mi yoksa pesmi etmeliyim 27 aylık oğlum
iki_prens_annesi_ Minikmucize18 benim oğlum tuvaleti öğrendiğinden beri tutuyor malesef 26 aylık bıraktık ama acıyor demedi hiç son dk çişim çişim diye bana koşuyor tuvalete de değil 3 buçuk yaşında suanda
Esrahatice Minikmucize18 bizde öyleydik tuttu pes ettim sonra bidaha denedim bu defa çişi öğrendi kakayı tutuyor şuanda çişi yapıyor kakasını tutuyor yarın 3. Gün olacak
Ahsenimveben iki_prens_annesi_ öğrendi mi çocuğunuz anlamadik da tam olarak bizimde sıkıntılı 3. Yaş olacak
Minikmucize18 Çişini tuttuğu için acıdığını düşünüyorum çünkü tam çişini yapacağı zaman acıyo diyo onun öncesinde bişey demiyor tuttuğundan sızlıyo sanırım ilk çişini yaparken bu yüzden de tedirgin olduğunu düşünüyorum
Minikmucize18 Kaç günün sonunda pes ettiniz 😞 bende o raddeye geldim dün mesela daha iyi yapmıştı çişini bugün daha iyi olacağını umut ediyordum daha kötü oldu her yolu deniyorum kızmıyorum da ama tutuyo😔
Minikmucize18 denyil16 yani eğtimin en başından beri acıyor diyo onun öncesindd bez bağlarken böyle bi sorunumuz yoktu sizin dediğiniz benim aklımada geliyor ama ilk günden itibaren acıyo demesi ve bez bağlarken böyle bi sorunumuzun olmaması kafamı karıştırıyo
iki_prens_annesi_ Ahsenimveben tabiki çok şükür öğrendi hiç kaçırmıyor 1 yıldır ama tutma huyundan vazgeçmiyor son ana kadar tutuyor
Minikmucize18 ayseanne43 ama etiğimin en başından beri diyor bunu bez bağlarken böyle bi sorunumuz yoktu
iki_prens_annesi_ Ahsenimveben yani çok üstüne düşmedim ara ara cisin var mı gelince söyle tamam mı diyodum oda tamam diyodu arada kaçırdığında annecim sana kızmıyorum olabilir yeni öğreniyorsun sakın üzülme gelince bidahaki sefere tuvalete yapalım olur mu diyodum yada ben tuvalete gidiyorum seninde çişin veya kakan varsa gelebilirsin diyodum zamanla alıştı suanki problem kakasını lazimliga çişini tuvalete yapıyor ama doktor üstüne gitme zamanla öğrenir dedi