Mom9 Mvern youtubedan kegel egzersizlerini izleyin ve uygulayın. Kasları güçlendirmeniz lazım eğer sonuç alamazsanız doktora mutlaka gidin
emirhanecozlem Mvern ben ilk doğum yaptığımda 2 hafta tutamadım idrarımı yani elimde değildi. Ama çok zor oldu benim doğumum. Sonra geçti gayet iyi
Deletedmom413 Mvern 40 kontrolumde doktora dedim sizinti oluyor Muayene etti enfeksiyon var dedi fitil verdi Ihmal etmeyin Kullaninca sizinti gecti
Emirin_Annesi02 Mvern ben yaşadım. Çookk zor bir doğum gerçekleştirdim. Haliyle kaslar gevşemişti. Kırkım çıkana kadar da arada damla damla kaçırabiliyordum . sık sık kegel egzersizi yaptım. Şimdi herşey normal. Bir sıkıntı yok..
Emirin_Annesi02 Mvern benim dikişler şişken bile yapmaya çalışıyordum. Gün içinde aklıma geldikçe yaptım. Siz de her aklınıza geldiğinde yapın . geçiyor Allah’ın izniyle.
AlyaaDuru Mvern Normal doğum yaptım bende belli süre malesef idrar tutamıyor insan çok korkmuştum hep böyle kalacağım diye doktoruma danıştığımda kaslar toparlayınca geçer demişti dediği gibi oldu
AlyaaDuru Mvern 1 ay sürdü canım sonra geçti ama açıkçası hala uzun süre tutamıyorum Buda normal dogumun kötü yanları🤭