etikaram7 Oğlum diş çıkarıyor iki gündür çok ağrısı var. Şu an ağrıdan ne uyuyabiliyor ne de susuyor. Ondan o kadar dayak yedim ki anlatamam. Nasıl dindirebilirim ağrısını (ağrı kesici verdim fayda etmedi)
Esraemir34 etikaram7 benim oğlumda şuan köpek dişlerini çıkarıyor çok ağlıyor gece de gündüz de gece yatırmadan önce bir çay kaşığı calpol veriyorum çok rahatlıyor yoksa uyku yok
Berru etikaram7 oncelikle allah yardimcin olsun. Doktoru 10 tane karanfili ez yada butun sekilde kahve fincanina koy uzerini gececek kadar zeytinyagi ekle 1 gece beklet dolapta bir bez ile damaklarina sur demisti. Karanfil dogal agri kesici bizde baya işe yaradi deneyebilirsiniz
beyzzsenturkk_ etikaram7 tetagil döküp ağzına soğuk bişey verin damaklarına bassın ısırsın ben genelde dondurulmuş hüptürük veriyorum iyice ısırıyo onu rahatlatıyor
etikaram7 beyzzsenturkk_ mantıklıymis ama şu an malesef elimde yok. Karanfill ezip zeytinyağı ile karıştırdım buzluğa attım onu surecem inşallah etki eder ya
etikaram7 Ipek222 eminim çünkü zaten soğuk almıştı kaç gündür hastaydı ama şu an dişten ateşlendi elimi dişine götürdüğüm zaman hıçkıra hıçkıra ağladı 😔
Esraemir34 etikaram7 şurubun etkisi gitmiş olabilir birr ay dan sonra etki etmiyor ben her ay yenisini alıyorum eczane deen
etikaram7 Esraemir34 ay evet ya ben bunu biliyodum ama tamamen unutmuşum yarın alırım yenisini çok teşekkürler