Gamzeliff Kızlar internetten aldnzmi eczanede 300tl Hepsiburada 160-170tl görünüyor ama güvenilir bir satıcı var mı alanlar orijinal filan demiş ama emin olamadm bilgisi olan arkadaşlar var mi gercekten bukadar eczaneyle arada fark var mı ya
Lunaaaaa Gamzeliff yani son çıkan olaylardan sonra hiç bi eczane ürününü internetten almamaya karar verdim ben, ki yarı fiyatına nerdeyse bu kadar fark neden ? Birde ben yeni aldım eczaneden 240 a
iperir_bul Gamzeliff ben eczane ürünlerini satıcı eczane olsa dahi internetten almıyorum asla güvenmiyorum. Evet eczaneler bazen daha pahalı oluyor ama bence daha güvenilir
annedemir Gamzeliff aylardır internetten aliyorum. bulundugumuz kucuk ilce iki uc kati satiyor mecburuz diye. bir sorun yasamadim cok sukur.
tumbito Gamzeliff ilaçların belirli saklanma koşulları var. Onlara uyup uyumadığını ne yazık ki bilemiyoruz internetten alınca. Taşınma koşulları da malum. O yüzden fiyatı yüksek dahi olsa güvendiğiniz bir eczaneden almanızı tavsiye ederim. Kedilerime bile mamayı internetten almıyorum. Veterinerimizden alıyorum. Fiyat farkı oldukça yüksek oluyor ama olsun. Sağlık için değer diye düşünüyorum ❤️
Lunaaaaa Gamzeliff neden o kadar fark var acaba eczanede fiyatların sabit olması gerekmez mi bilemedim 🤔
Gamzeliff iperir_bul benmde için rahat etmiyor mecbur eczaneden alıyorum,ama eczaneler baya pahalanmis en son 190a alıyordum biranda 300olduu
Gamzeliff tumbito kesinlikle canm hassas noktamız zaten onlar, insanin para gözü görmüyor ya mecbur alıyoruz ama bugun bir bakayım dedm gerçekten aradaki fiyat farkı ucurumuna çok şaşırdım 190a almıştım biranda geçen ay 300dediler internet desen ayrı