Elistos1 Kızlar bebeğim 3,5 aylık 3 hafta önce bronşit başlangıcı vardı ama çok şükür düzeldi ama şu anda da balgamlı kusuyo hastalığıyla mı alakalı yoksa normal mi bilginiz var mı
Seren-karan Balgamlı kusuyorsa balgamı atıyordur ne güzel oğlum da aynı şekilde hava kullanıyoruz zor atıyor
Elistos1 Seren-karan evet iyi bir şey ama çok oldu hastalığı geçireli hala atması normal mi yeniden doktora gitmeli miyim bilmiyorum
Elistos1 kubraselcuk evet ama üzerinden zaman geçti acaba ciğere mi indi de atıyo sürekli onun endişesindeyim
irinasofia Bnm kizim16 aylık dün gece o da balgamlı kustu şuan iyi attı balgamı seninkide atar belki komple
Elistos1 irinasofia inşallah ama tek bir kere olan bir şey değil bugün gün içinde 3-4 defa baya bıraktı diğer günlerde ufak ufak çıkarıyordu
Elistos1 irinasofia soruyu sorduğumdan beri daha iyi gibi ama böyle devam ederse doktora götüreceğim size de geçmiş olsun doktora gittiniz mi
Zynp12 Bizde de üç haftadır balgamlı öksürük var, hava felan veriyorum duş aldırıyorum baharında balgamı yumusasin diyez ıhlamur veriyorum
Zynp12 @Elistos1 geçen doktora gittik hastanede ki tüm çocuklar öksürüyor neredeyse birde uzun sueuyor geçmiyor