Eliftrkmn12 Merhabalar 5 aylık bebeğim var emiyor ama grip oldum emzirirken maske takıyorum ölmüyorum çok kucaklamıyorum ama ben olmadan uyumuyor gecede gündüz de maskeli uyusam da olmayacak sizin önerileriniz nelerdir?
amansallagitsin Eliftrkmn12 yenidogan doneminde bende hasta olmustum gece gundz yanmdaydi kusmasi var die bogulmaya karsi yanmda tutuyrdm uc kat maske ile yatip kalliyordum gunduzleri o uyrken cikarir geceleri surekli agzmdaydi ve serum taktirin serum toparlatir sizi sebze meyve tuketin emzirdikce uzak durun ve sarimsak kuru deneyin bebekte bagskll kaznt hast olmaz
Mrv_cnl Eliftrkmn12 sandığınız kadar tehlikeli bi durum yok çok kasmayın kendinizi. Maske de takabildiğniiz kadar takın bol sıvı ıhlamur için
ahlashilal Eliftrkmn12 maske işe yarıyo ben uyurken de çıkarmamıştım çok zor oluyo bi de hastayken uyurken başka odaya geçiyodum eşim bakıyodu emzirip geri geliyodum
ma3 Eliftrkmn12 cok agir bir grip gecirdim ama maske takamiyodum boguluyorum maske takafrken doktorum anne sutu alan bebekler anneden gribi almaz demisti oylede oldu 4 aylik suan hamd olsun biseyi yok halada yeni bir grip geciriyorum😀 opmuyorum nefesimi ona vermiyorum bisey olmuyo korkmayin
Eliftrkmn12 amansallagitsin peki emzirirken ne serumu taktırabildiniz? Birde aile hekimi bana augmentin verdi
Esma1410 Bende hasta olmuştum önemli olan öldürürken hapşururken mutlaka maskeli olman ve sürekli ellerini yıka ben gece yatarken maske takamamıştım birşey olmamıştı Allah’a çok şükür birde sarımsak kürü yapmıştım kendime hemen atlattım
amansallagitsin Eliftrkmn12 genelde vitamin takiyorlr bnd ates oldugu icin hem ates dusurucu hem vitamin verdi doktr toparladm sarimsak yedim
Esma1410 Eliftrkmn12 3-4 diş sarımsağı ince ince doğra üzerine 1 çay kaşığı bal 5-6 damla limon sık ve su ile hap yutar gibi yut iyice iyileşinceye kadar yap bol bol sıvı al ve emzir süründen de bebeğe geçer doğal antibiyotik önemli olan iyileştim diyip bırakma en az 5-6 gün yap birde baktın hastalacalsın hemen başla
Esma1410 Eliftrkmn12 bende instagramda hastalanmayançocuk kullanıcından gördüm demedim bi bak istersen tavsiye ederim