Tekbenimsucumguzelolmakdemi Bugün doktorum yoğun bi şekilde mantarın var dedi. Fitil yazdı ama benim beş aylık bebeğim var emziriyorum. Soröadımda bi sıkımtı olurmu diye. İlacın kağıdında emzirenler kullanamaz yazıyor. Ne yapmalıyım?
Tekbenimsucumguzelolmakdemi Glcnn73 yarın bi sağlık ocağını aramayı düşünüyorum böyle ikilemdeyken kullanamam
Semihbebis Tekbenimsucumguzelolmakdemi benim de 5 aylık bebeğim emziyorum sadece anne sütü alıyor fitili dr bana da yazdı enfeksiyon için 1 haftadır kullanıyorum bugün son dr yazdıysa kullanılıyor bana emzirebilirsin dedi
Tekbenimsucumguzelolmakdemi Semihbebis bir sorun olmadımı? İnternetten baktım, ilacın kağıdını okudum hepsinde aynı şey yazıyor. Riske almak istemedim
Semihbebis Tekbenimsucumguzelolmakdemi yok hayır bir sorun olmadı aynı şekilde de emiyor bebeğim kullanmamak da anne açısından riskli mantar kendiğinden geçmiyor ve ilerleyebiliyor
Semihbebis Tekbenimsucumguzelolmakdemi bütün ilaç prospektüslerinde yeterli çalışma olmadığı için risk almaz istemezler doktorunuza eczacınıza sorun derler
Tekbenimsucumguzelolmakdemi Semihbebis biz eczacıya sorduk bi sorun olmaz heralde dedi. Doktorada sormamıştım. Bugün en iyisi sağlık ocağını arayıp sorayım orda yardımcı olurlar. Kafam rahat bi şekilde kullanmak istiyorum teşekkür ederim