evam15 Hastaneye götürdüm bugün kontrolümüz vardı ya görünce benim kucağımda sevmek isteyeni anlarımda geeel geeel deyip kucağında sevmek istemesi çok yanlış bebeğim kaynanamın kucağında bende işlemleri yaptım geldim genç çocuğun biri gel gel deyip kucağını açtı e bebeğimde çok sosyal her kucağa gider umarım bu huyundan vazgeçer kaynanam bırakmadı sağolsun yaklaştı çocuk tam alacak gel gel diyor kaynanamda gelmek istiyorsa al dedi ama sıkı sıkı tutmuş vermemek için 😂 genç çocukta gelmek istiyor diyor bide allahımm tam devreye girecem neyseki sırası geldi gitti kaynanamın yanına oturdum oh kurtulduk dedi bana bende tam girecem laf söylicem sırası geldi neyseki dokunacaktı ayırdım yoook laf söylenmez ayıp diyor dedim kendine ayıp hastanede yabancı birinin bebesini kucağına alması doğru mu tamam kanı kaynadıda kucağına alması etik değil hastane burası anne dedim yaa yapmasınlar şunu ya kucağına alacak diye kalbime indi valla ucuz yırttık bebeleri rahat bıraksınlar yaa tansiyonum çıktı eve gelene kadar
tomvejerry evam15 kalbime indi tansiyonum çıktı falan biraz abartı olmuş da😅bende sevmiyorum yabancıların bebeğimi alıp sevip öpmek istemesini tanıdık olmadığı sürece öptürmemde sevdirmemde kucağına da vermem bu konuda haklısın heleki hastanede
Deletedmom_117 evam15 ay bende başkasının postu diye okuyorum mehersem benim gelinmiş 😂😂giazzz gelinimm oglumdan baskasinda ne işin var ayoll iyakkk biyakkk onlarr annemmm duravarr aman 😂😂
ArvenMom evam15 hiç unutmam marketeyiz mecbur çıktık kızım prematüre 1 aylık markete bi kız koşarak aa sevicem diyip uzanmak istedi eşim döndü defol git bidaha sakın dokunmaya kalkma falan dedi kız engelliymiş babası geldi sonradan kız hala dokunmaya çalışıyo eşimde baya bağırmıştı çekin çocuğunuzu tutamıyorsanız evden çıkarmayın diye bi kaç kadın daha dokunup kucağına almak istediğinde aşırı tepki verir hem erken doğdu aşırı enfeksiyona açık bünyesi hemde ne bilim direk aa çok tatlı diyip dokunmalarına bende haz etmiyorum asla deli oluyorum
evam15 tomvejerry ya benim kan beynime sıçradı ya alırsa kucağına diye kalbim hızlı hızlı attı kaynanam vermez inşallah dedim vermek istemediğini anladım ama ısrar ederse kaynanam verirdi ısrar etti tam araya girecem çağırıldı gitti 🥲 ama hastane ya ben eve gelince tüm kıyafetimi banyoda soyarım el yüz yıkarım çok tiksinirim
evam15 Deletedmom_117 hahahahah kız gelinin herkese atlıyor ya yeterki oturmasın biri tutsun gezdirsin dünyalar onun🥲
janemarple Etraf sapık dolu, o genç çocuk niyeti kötü değilse kendine dikkat etsin bi gün bi baba dişlerini eline verir sonra, ne demek gel kucağıma falan sen kimsin ya, dokunmayın milletin çocuğuna
evam15 janemarple 🥲🥲🥲 adrenalin yaşattı bana ya kanı kaynadı sevmek istedide kucağıma alabilirmiyim diye sorsa usulce yok dicem ama gel gel diyor kucağını açıp sapıklık değildi niyeti ama olmaz ya kucağına alamaz almamalı😔
janemarple evam15 ben şunu anlamıyorum devir bu kadar kötüyken bu insanlar nasıl milletin çocuğuna dokunmaya çalışıyor, ben kadın halimle başkasının bebesine gülümsemeye çekiniyorum zaten asla dokunmam.
evam15 janemarple keşke senin benim gibi naif düşünceye sahip olsa bazı insanlar🥲 ben çocuk görüyorum tanıdığım olsa dahi seni öpebilir miyim diye soruyorum hayır derse öpmüyorum peki diyorum 🥲
evam15 Tekbenimsucumguzelolmakdemi 😂😂😂 anaaam hiç bu anı yaşadın mı allah yaşattırmasın 🥲yabancı olmasa valla bu kadar abartmıcam kalbim çarptı kendimi korku filminde hissettim ya da kabus gibiydi o kucak açıp kızıma geel geeelll demesi🤣 hayır bıraksak hanımefendi gidecek bide nereleri gezdirecen bana abi burda oturmak çok sıkıcı😂
Tekbenimsucumguzelolmakdemi evam15 😂😂 tabiki kimsenin kucağına verme kızını kimse almasın izinsiz ama yinede bukadar korkma takıntı haline getirme bence😅
evam15 ArvenMom ya biz asansördeyken bi çocuk annesiyle başka kattan bindi çocuk down canım benim ya nasıl sevgi dolular 🥲 kızımı gördü aaa bebek dedi dokunmak istedi annesi hayır hayır dokunmuyoruz dedi uzaktan sev deyip elini kolunu tuttu 🥲 bebeeek ben seni çok sevdim bebeeek dedi bende gülümsedim başını okşadım bastığımız kat geldi çıktık böyle bişeyde yaşadım bugün sen anlatınca🥲
ArvenMom evam15 hani görürsün ya maşallah ne tatlı bebek dersin anlarım ama kucağına almak hele ki tanımadığım hayatımda hiç denk gelmediğim insanların sevmek istemesi beni çok sinirlendiriyor
ArvenMom evam15 zor ya ama birşey de diyemiyorsun ama kız bana doğru koştuğunda beni itledi reyonlara çarpsam yere düşücektim kızımla dediğim gibi kızımda çok küçüktü eşimde çok kızmıştı
tekbasimabakiyorum evam15 benim kızım hayatta gitmez. Ortalığı yıkar 😁 o yüzden böyle dertlerim yok ama sosyal olsaydı da ben vermezdim tanımadığım kişilere zaten
evam15 tekbasimabakiyorum vermiyorum ki aile dışında kimseye ailede herkesin kucağına gider yeterki eğlendirsinler acıkınca aklına geliyorum😂 bebek dediğin anne babanın kucağından başkasını istemez istememeli çok acınası halim çok🥲