Umrnn Ay icinde bebekleri olan anneler bebekte sıkıntılarınız zorlandıklarınız neler yapıyorsunuz bi sohbet açalım 😍
yasolinko Umrnn 3 ay 16 gunluk atak matak hak getire bebeğimi tanıyamıyorum 3 gündür aynı tişörtletymişim aynaya anca bakabildim fena haldeyim 😅 ama olsun bir gülüşü yeter🥹🥹
Oyku_0321 Umrnn 3ay 20 günlüğüz gündüz uykusu berbat ve çok sık hasta oluyor her ay genzi tıkanıyor sonra öksürüyor gece uykusu güzel uyanmazsa uyandırmıyorum uykusunu aldığı için sadece sabahları mutlu oluyor geri vakitler uyku olmayınca mızmız hep
sblnzl Umrnn bugün 4 aylık oldu bebeğim ağlama krizlerine giriyor yaklaşık 1 saat sürüyor . Ağlarken ne emmek istiyor ne uyumak ne de ayakta durmak ne yapacağımı şaşırdım . Gündüz uykusu hiç yok sürekli beni yanında istiyor . Yemek temizlik vs yapmak imkansız yanımda kimse yokken Allah yardımcımız olsun
sevimlicadi yasolinko 3 ay 20 günlüğüz malesef bizdede durumlar aynı 1 haftadır gece gündüz hiç farketmez sürekli ağlıyor uykuya direniyor emmekte istemiyor biraz burnu akıyor hastami atakmi anlamadım bence ikisi aynı anda zorluyor zombi gibi oldum fenayiz
Umrnn 3 ay 21 günlük bizim de gündüz 1bucuk 2 saate bir uykusu geliyor ve aşırı huysuzlanıyor uykuya direniyor 40 dkka anca uyuyor . Geceleri de sürekli uyanıyor emip devam ediyor, sabah 4 de ayakta ,gündüz oyun oynama konusunda oyalayamıyorum cabuk sıkılıyor koydugum pozisyonda falan
arya23 4 ay 15 günlük olduk uykuları kısa sürüyor, zor uyuyor, beni sürekli yanında istiyor, 2-3 hafta önce oyun halısına koyunca kendi kendine oyalanıyordu şimdi bırakınca hemen ağlıyor o yüzden çok zor iş yapıyorum
girlmomm Umrnn 4 ay 6 günlüğüz zor uyuyor ve oyalanmıyor mızmız devamlı kucak istiyor yoksa ağlıyor çok yoruluyorum artık bir an önce büyüse diyorum🥹🥲
Temmuz5_ Ah ah ne desem ki hangisinden başlasam? Okumadığım süreler mi kalmadı? Sakinliğimi korumak için kendimle ve bebeğimle defalarca konuşuyorum… diyorum bak ikimizde çok yorulduk hadi biraz uyuyalım dinlen annecim.. direnme şu uykuya😤 Felaket uykuya direnme. Kısa süreli emme.. Uyanınca sürekli mızmızlanma… Salya,sürekli el ağızda…. Ne kucakta ne başka bir şekilde durmuyor 😪 Yine buna hamdolsun geçecek biliyorum az daha sabır,minik kuşum neler yaşıyor ki o bedeninde söyleyemiyor..🥹 Sanıyorum damak çok zorluyor ah annem..🧸