oznur28 my_baby dün yaptirdik . 2 doz olan rotarix olanın ilk dozunu . Eczaneden alıyorsunuz, sağlık ocağı hemşiresi yapıyor . Ağızdan damla şeklinde zaten. 1380 e aldık . 3 aylık bebeğim . 2. Dozu da 5 aylıkken yapılcak
senuray my_baby valla ben yaptırmadım sonra pişman oldum hasta olmadı çok şükür ama imkanınız varsa yaptırın
sadekahve_bitter my_baby rutin muayene için doktor kontrolü yaptırmak gerek 1 yaşa kadar orda Dr söylüyor Sağlık ocağına yapıyor eczaneden alın
kkbrylmazz my_baby 2 dozluk olanı aldık canım 3 dozluk olanda var 3 ve 5 ay arası yapılıyordu sanırım
adibelli_01 Evet bizde yaptırdık eczaneden alıp sağlık ocağına götürdük orda hemsiremiz yaptı zaten ağız yoluyla verilen bişi
adibelli_01 nino33 Kusura bakmayın bildirim gelmediği için görmedim ve cevap veremedim öyle bi yan etkisi olmadı büyük ihtimalle atak veya gaz sancısı vardır. Kısa süreli meme reddide olabilir benim oğlumda bu şekilde ama aşıyla pek alakası olduğunu düşünmüyorum
adibelli_01 nino33 Olur bendede çok kez oldu ki hala devamda ediyor ama sen pes etme sürekli vermeye çalış düzelir Allahın izniyle