Yasemin9 İyi günler az önce göz doktorundan geldim göz kayması ile ilgili gitmiştim hatırlarsanız göz ölçümü yapıldı doktor nesne takibi yaptırdı cihazı ile baktı herhangi bir sorun olmadığını burun kökünün çok geniş olduğu için yalancı kayma olarak gözüktüğünü kaymanın olmadığını söyledi (özellikle sordum kayma olup olmadığını )çok şükür güzel sonuçlar aldım bunlarda göz ölçüm sonuçlarımız incelemek isteyen bakabilir çoğu annelerimiz vardır ki benim gibi endişe eden içlerini ferah tutsunlar https://mutluresim.com/images/2023/11/10/nGalBC.jp @gurturk @Ecayb @elif949494 @Ertugrulnannesiii @Bal38 @ahmt_bebek6 @EmineYilmaz @Emily37 @balkaymak__ @Ahum @esracanlier @Ebrarkolcetin @Bibebek_ @Azra_lina @BuzluLatte @Dlk55blt-rdvn @Masalbebe876 @Nacikkk
Yasemin9 Bal38 yaa bende olmadığını biliyordum aslında ama gören var deyince şüphe duymaya başladım ama yalancı kaymaymış yani yok burun yapısı çok geniş olduğu için öyle gözüküyormuş 🥰🙏🏻🌸
Ertugrulnannesiii Yasemin9 hadi çok şükür geçmiş olsun yalancı kayma ileriki yaşta düzeliyor görümcemin oğlunda da vardı aynı problem şuan geçti ama 4 yaşında ❤️
Yasemin9 Ertugrulnannesiii yalancı kayma önemli değil benim için yani öyle gözükmesi burun yapısı çok geniş olduğu için o izlenimi yaratıyor çok şükür🙏🏻🌸
EmineYilmaz Yasemin9 yalancı kayma Evet canım bunun ne olduğunu biliyorum onu dicektim sana noldu da demedim hatırlamıyorum sen iyi yaptın bu tür durumlarda doktora gitmen en iyisi . Bişey yoktur aman diyip geçiştirmek daha kötü