Neseligunler40 Selam arkadaşlar bebeğim 10 aylık dün geceden beri kabızlık çekiyor ıkınıyır , terliyor ama bir türlü yapamiyor parça parça yapıyor en hızlı ne etki eder tecrübeleriniz lütfen 🥹
durukusunannesi_ Neseligunler40 lifli besinler bağırsakları çalıştırdığı için öyle bekleyebilirsiniz bugün. Benim kızım da kabız dünden beri bugün zeytinyağı içirdim bir çay kaşığı etki ediyor hemen yaptı biraz önce. Kuru kayısı haşlayıp onun lapasını yedirip suyunu da içirebilirsiniz 1 kayısıyı azıcık suda yapsanız çözer bence
fdmtkr Neseligunler40 canım benim bebeğim de kabızlık var makat çatlağı na kadar gitti aylardır sürdü zeytinyağı içir üzerine ılık su sulu gida ver lifli glesirinli fitil verdi bizim doktor onu dene istersen ve gün geldi acile gittik lavman yapıldı evede aldık doktorumuz yazdı ha unutmadan kuru incir kuru uzum ve kuru kayısı suda beklettim sonra haşlayıp yedirdim
Neseligunler40 fdmtkr geçmiş olsun çok zormuş kabızlık ıkına ıkana terliyor , kakası makata geliyor ama bir türlü çıkaramıyor dışarıya 🥹 inşallah yaparda rahatlar
durukusunannesi_ Neseligunler40 ben hiç incir vermedim babasının alerjisi var onunda varsa diye korkumdan bilmiyorum o yüzden