ugrakyagiz Ben eşimden başvurdum ibani yanlış yazdım onlada kavgaliyiz gidipkart cikarticakti ama boşanma derecesine geldik
darzuinci eylulyagizmoms_ maddi durumla hic alakasi yok bence bende kac kwrw basvuru yaptim cikmadi asgari ucretle gecinmeye calisiyoruz tek maas ustune bide kira cocuk yinede vermediler ama durumi cok iyi olanlara cikiyor evi arabasi kira oturmayanlara ne hikmetse onlara cikiyor sosyal destek paketi
darzuinci ugrakyagiz yok canim cikmiyor 4kere kendim denedim 3keredw esimin e devletinden denedim yinede cikmiyor sosyal destek paketinden yararlanmaya uygun bulunmamissindir diyor
ugrakyagiz Sen kiracı falansan 7 milyar kirazyaz işte benim kira doğalgaz yokyeni evliyizborclar sobakircam falan yazdim
SalihaArtun eylulyagizmoms_ canım bunu belediye mi veriyor e devletten başvuru yapmıştım red gözüküyor ama belediyeden SMS geldi sosyal yardım başvurunuz olumlu sonuçlandı diye anlamadım ben
Anneoglu_65_06 SalihaArtun bu yardımı belediye vermiyor aile sosyal veriyor belediyede ayrı veriyor ve verdiği yardımlara sosyal yardım diyor yani Ankara öyle diğer şehirleri bilemiyorum
Dalpa Catlakbiranne normalde ne kadar yatıyordu bana mesaj geldi pazartesi yatacak diye oysa bugün yatacağı gözüküyordu