Merveeofs Geldi yine bir menü postu 🫣 Çıkardım eti dolaptan öyle bekliyorum ne yapsam diye. Sizde neler var hanımlar? 🎛️🍽️
heymom__ Merveeofs pazara çıkıp balık alacağım şimdi ama büyük alıp fırınlasam mı küçük alıp tavada mı yapsam diye düşünüyorum 😬 küçük balık temizleyemiyorum büyük balık cezbedici geliyor
Balkizlarim Merveeofs sarımsaklı ve bol domates soslu makarna , barbunya pilaki , karışık marul salatası turşu yaptım 🌿
2boymommy Merveeofs kayinvalidem ispanakli peynirli börek yapacak 🙈 Bizde kaldiklari icin onlar varken yemekler kayinvalidemden sorulur 🤣
Merveeofs 2boymommy oooo mis valla😋 benim kayınvalide gelince mutfağın yoluna girdiğinde bir sendelemeye falan başlar shdhskhddh
ebrarmom Mercimek çorbası yaptım, yanına fırında sebzeli tavuk yapacağım. Ortaya bir salata, belki pilav da yaparım
Maviim Merveeofs Zeytinyağlı patates yemeği yanına cacık🥰 hazırladım her şeyi bir yemeğin pişmesi kaldı
Ezonunannesi2012 Merveeofs fırında tavuk patates ,bulgur pilavı ,sebzeli mercimek çorbası mevsim salata ☺️ sizde et ile çökertme mekanı yapabilirsiniz bence çok güzel ve doyurucu yanına da salata mis