HaticeY Bugün oğlum memeden düşmüyor felan diye yazmıştım buna eşlik eden sürekli ağlaması da vardı. Hatta 2 gündür böyle Kızarana kadar ağlıyor. Ağlarken birden kulağındaki masaj yapmak ovmak geldi aklıma annem demişti ama nedenini bilmiyorum çocuk birden sustu bırakınca geri ağlamaya başladı nedendir acaba bilen var mı doktorumuzu aradık açmadı şu an
Aselikra HaticeY canim benim kizimda cok agliyordu ben gaz sancisi zannettm hep bir sabah bi kalktim kulagi akmis ama baya tıkanmis kulagi doktora bi gittik orta kulak iltihabi dedi
TZA HaticeY yatarak beslenen bebeklerde orta kulak iltihabı olabiliyormuş okumuştum o günden beri kafasına meyil veriyorum bi de banyoda olmuş olabilir belki
1PrensAnnesi HaticeY iyiki ne olduğunu farketmişsiniz hemen doktora götürün kulak denge merkezi olduğu için bebek bile olsa baş dönmesi filanda yaşar su kaçmıştır muhtemel
Mirayinannesi__ Banyo yaptirirken su kacmis ola bilirmi acaba kulaguna su kacdigundada kulak agrisi verir
HaticeY Acile gittik geldik kızarmış kulağı değilmiş ağlatan ona bişey vermedi asıl nedeni gazmış çok kötü olmuş bebeğim bağırsaklara da inememiş lavman yaptılar baya rahatladı şimdi şükürler olsunl