antropologanne HappyKids içeriği temiz ama hem çok kötü kokuyor, hem göz yakiyor, hemde saclari kece gibi yaptigi icin kullanmayi biraktim.
yeniannee12 Bende kullanıyorum ve çok memnunum konak önleyici köpük şampuanını ve vücut yağını kullanıyorum bir aylık bebeğimde çok da memnunum
Elacandir Şampuanı çok ağır koktuğu için tercih etmemiştim fakat vucudA sürülen yağı çok güzel nemlendiriyor ve çok güzel kokuyor keşke şampuanıda aynı şekilde koksaydı..
Cekiyorum_Gulumse Incia şampuanı bilmiyorum ama vücut yagi ve pisik kremini aldım temiz içerik diye gayet güzel…
nurcanaydnalp Köpük şampuanını aldım konağa iyi gelme vaadi vardı ürünün . 1 hafta kullanım sonrası gerçekten geçirdi . Konaklara bay bay dedik ve konak problemimiz kalmadı bebeğim 4 aylık 🐥
Cekiyorum_Gulumse Mervecnr oglum pisik olmadığı için ben ise yaradimi bilmiyorum aslında yeni dogan döneminde teni hassas olduğu için ara ara kullandım. Sanırım bu krem önleyici krem yani pisik olduktan sonra iyileştirmiyor. Onun için ben hametan krem de aldim
Mervecnr Cekiyorum_Gulumse pişik yoktu ama kızarıklık vardı onun için aldım hergünde sürdüm.Sudo da sürüyorum yazın pişik olmayan çocuk kasım ayında pişik oldu. Bezini de sık sık değiştiririm ama ek gıda zamanı oluyomuş