Eski9 HappyKids 2 yaşında kızımın saçında hala konak benzeri sorun var en iyi gelen şampuan niveaydi Dalin vs hepsini kullandım sonunda bir de Sebamed deneyelim dedim ama pek fayda görmedim saçı aşırı kurutuyor keçe gibi yapiyor çocuğumun kafasını kepeğe de çok çok bir etkisi olmadı tekrar değiştireceğim
Enlsr aynenncnmmm o kadar pahalı olmasıda cabası inan parasında değilim amaa bebeğim çok küçük dahaa perişan etti çocuğumu
Emily37 HappyKids ilk doğduğunda tercih etmiştim çokta memnundum ama kızım alerjik bir bebek olduğu için mustelaya geçtik.
Gulsahhhgms HappyKids ben ilk dalin kullandım bebeğimin başında yara gibi sivilce yaptı sonra sebamede geçtim hiç olmadı sonrasında 4 buçuk aylık olduk çok şükür çok memnunum bebe yağıda aynı şekilde dalindi cildini nemlendirmedi kuruttu ondada sebamed e geçtim pişik kremimizde aynı hiç pişik olmadık 🌸
sblnzl HappyKids 4 aylık bebeğim için hediye gelmişti kullanmaya başladım ama beğenmedim kuruluk yapıyor hiç köpürmüyor
ZeynovePoyraz ebussveoglu konak trağı diye geçiyor e bebekten almıştım, ama bitmiyor tekrar tekrar oluyor konak konağın olduğu başının tepesinde saçta kalmadı, saçları döküldü, ama ona rağmen hala pul pul dökülüyor
Mucellaby HappyKids sebamed kullanıyorum doğduğu günden beri çok memmunum 4 aylık ve saçında bir tane bile konak oluşmadı Ablamın tavsiyesi üzerine aldım kuruluk bile yapmadı çok memmunum
yazmira25 Çok memnunum kızım 6 aylık olacak ilk günden beri onu kullanıyoruz çok güzel bir şampuan gerçekten. Uni baby denedik 1 kez pişman olduk ona döndük sebamed candır pişik kremine kadar hep bu markadayız
Hazalbebis HappyKids dalin vb şampuanlara baktım onların fiyatı 50₺ iken bu 150₺ idi. Bizim kullandığımız market şampuanları da 50₺ idi. Ucuz olan kalitesizdir mantığı ile aldım. 5 aydır kullanıyorum memnunum
prensesinannesi11 HappyKids ben mustela kullanıyorum normalde ama bugün sebamed aldım mecbur kaldım henüz kullanmadım ilk defa yarın kullanıcam bebeğim 2 ay 5 günlük