Tgkaneses Yenianne41 dalin de temiz icerikli degil, baby ’s green Alablrsiniz cok memnunum ve kokusuz
Di_26 HappyKids beneğim şimdi 3,5 aylık oldu alerji yaptı malasef ben tüm ürinleri üni baby almıştım ama aşerji oldu braktık sadece islak mendili kulanıyorım
Irmakmelegim HappyKids sampuanini hoc kullanmadım içeri temiz deil ama çamaşır deterjanı ve ıslak mendili doğduğundan beri kullanıyorum diyebilirim
kiranli Cok iyi bebegimin vucuduna cok iyi geliyor ben bebeyimin detarjaninida uni babay kullaniyorum cok memnunum
GlgnOlgun tekbasimabakiyorum bnde uni baby kullanıyodum ecowell aldım feci kuruttu konaklar yaralar çıkmaya başladı ve kaşınıyor şimdi tekin uni baby sipariş verdim
ugrakyagiz GlgnOlgun duştan sonra az zeytinyağı sürün ben sürüyorum hiç birşey olmadı konak falan 5 aylik
alpik3461 HappyKids yıka yıka çocuğu durulanmıyordu çok kaydırıyordu banyoda göz yakıyordu bim de agu baby mi ne bebek şampuanı var onu kullanıyorum
Birhaziranhikayesi Yenianne41 dalinin de uni baby nin de içeriği temiz değil malesef ebebekte temiz içerik olarak sivenoyu alın memnun kalırsınız
Gulnihal_2023 HappyKids boykota dahil olduğu için kullanmıyorum Dalin yerli malı kopaş kozmetik ürünü tavsiye ederim
Di_26 ugrakyagiz ben gözlemledim ne oluyorsa duştan sonra oluyor bile duştan sonra güzelcine yağlıyordun uni baby yağla eminimki onda dr giyirsik alerji dedi
A1_by3 HappyKids ben aldım daha kullanmak nasip olmadı dalin kullanıyorum ben daha önceden olunca ben size tekrar yazarım kullanınca.
Azra2022 HappyKids 17 aylık kızım için doğduğundan beri kullanıyorum çok şükür bir sorunumuz olmadı tabi her çoklukta aynı olmaz
zeyinci Bebeğim 2 buçuk aylık doğduğundan beri mustela kullanıyorum memnunum tavsiye ederim uni baby de aldım stok yapmıştım ama hiç kullanmadım