berikomoms Metemommy yapmazlar. Sağlık ocaklarıda yapmayabiliyor. Devlet hastanesine randevu alıp gidebilirsiniz veya imkanınız varsa özel hastane
Gamzosgamzos Metemommy acilde yapmazlar ama sağlık kabini yapıyor bizim sağlık ocağıda yapmadı 2 farklı devlet hastanesine gittik onlarda yapmadı özel yapıyor dedi 3 aşısinda özele götürdüm son aşısinda sağlık kabinine keşke baştan sağlık kabini aklıma gelseydi 60 TL aldılar sadece
Pastaneusuluislakkek Metemommy menenjit aşısı biraz ağır olduğu için sağlık ocakları genelde yapmıyor. Hastaneye gitmeniz gerekebilir
glytrk Emin değilim ama yapmazlar sanırım,reçeteli ilaçlara yapıyorlar. Neden acilde? Sağlık ocağında yaptırabilirsiniz
Metemommy Rwerdst Gamzosgamzos Leo2020 cydcvk Nimenrix’in ilk dozunu geçen ay sağlık ocağı yaptı şimdi bexero ilk dozu yapılacak , sağlık ocağı yapmayız demedi yine yapar diye düşünüyorum ama aşımız biraz geç kaldı bugün yaptıramıyorum önümüzdeki iki günde haftasonu sağlık ocağı kapalı iyice geç kalacak aşı o yüzden sordum
Leo2020 Metemommy menenjit aşısı acil olmadığı için mantıken acilde yaptıramazsınız ama sağlık ocakları neden yapmıyor anlam veremedim.
cydcvk Metemommy her sağlık ocağı yapmıyor bizimki yaptı rica etseniz. Yada özelin aciline gidin sadece iğne yapma parası çok cuzi bi miktar alıyorlar
kirmizibasliklikiz_ Metemommy aşının gec kalması diye bir sey yok. Eczaneden alip evde bekletmezseniz pazartesi alin yaptirin
jap Metemommy bugün mü alacaksınız aşıyı? Eczaneye sorun kaç derece de beklemesi gerekiyosa buzdolabı derecesini ayarlayın pazartesi yaptırın
Metemommy kirmizibasliklikiz_ 4. Ay 5. Ay şeklinde planlamıştı doktorumuz , şuan 5.5 aylık olduk sıkıntı olmaz mı yani? Diğer aşısının üstünden 1.5 ay geçmiş