HtckSym Kızlar oğlum 8aylik, geçmeyen burun tıkanıklığı var ısrarla vicks kullan diyorlar öneriyor musunuz?
starwomen HtckSym bebekler için vicksler var ama kaçıncı aydan itibaren kullanıma uygun bilmiyorum ben sadece bir yere çarparsa kullanıyorum
Mervetnl HtckSym bence kullanılmamalı burun tıkanıklığının sebebi bulunmalı. Ek gıdaya geçtikten sonra başladıysa eğer alerji bile olabilir sebebi 😌 Vicks bizim için bile zararlıylen bebek ciğerine baskısı çok ağır olabilir 😌
safinaz1 HtckSym ben Bayadır kullanıyorum ama sadece ayaklarına sürüyorum ve oğlumun burun tıkanıklığı varken ayağına sürüyorum ve hafif yüksek yastıkla yatırıyorum gece rahat yatıyor ama bebek viksi kullanıyorum 18 aylık oğlum ama 1 yaşında başlamıştım kullanmaya
HtckSym Mervetnl 3. Aydan beri var tıkanıklık ya, aspiratör falan anlık işe yarıyor bir de çok bağırıyor onla temizlerken, kıyamıyorum. Gerekli önlemleri de alıyorum aslında ama yine de geciremiyoruz bir türlü. Bende tereddüt ettim vicks kullanmaya:(
HtckSym safinaz1 benimki daha 8aylik küçük mü diye tereddüt ediyorum kullanıp kullanmamaya. Olmadı bi doktora danışayım. Büyük adam gibi horluyo garibim, kıyamıyorum
Sila2611 HtckSym ben kullanıyorum ama şöyle duşa babasıyla giriyor duşa girmeden 5 dk önce banyonun havalandırmasını kapısını falan kapatıp suyu en sıcağa getiriyorum duşa kabinin içindeki duvarın ufak bir yerine viks sürüyorum sonra duyu normal sıcaklığına getirip duşa sokuyoruz duştaykende 3 5 kere burnunu temizler gibi sıkıyoruz sümkürüyor gibi yapıyor oda
0000Bahar HtckSym müstelanın göğüs balsamı cok iyi canım bide alerjik bir bebek değilse ayaklarının altına sürebilirsin
Mervetnl HtckSym besin alerjisi olabilir mi? Beniö bebeğim de de geçmeyen hırıltı vardı birde mukuslu kaka çıktı sonrasında alerji dendi
HtckSym Mervetnl alerjik bir durumu veya mukuslu kaka yok şuan için. Yine de danışmakta fayda var tabi
Mrngz HtckSym rica ederim cold mix de burun tikaniklogina iyi geliyor omuzuna alip damlatabilirsiniz ben ikisinide kullandim cok memnun kaldim
0000Bahar HtckSym mustelayı göğüs ve sırtına az miktarda sürüyorum bebek viksnide ayaklarının altına sürüp çorap giydiriyorum
Mirmir_ HtckSym burda birinden okumuştum cold mix damla varmış omu birkaç damla peçeteye damlatıp başucuna yakın bi yere koyuyormuş burnunu açıyormuş sizde deneyin bense lazım olur diye kaydetmiştim yanımda