Snglkargc_0107 betus1 şu an atamıyorum ama ben lc waikikide görmüştüm almıştım ama henüz vermedim çünkü uykusunda yüzüne gelirse alabilcek kadar büyük değil bebisim
Ccyyln betus1 ben kızıma almıştım battaniye tarzı bir tane ama büyüdükçe kullanmadı şu an 20 aylık mavi bir topu var o elinde olmadan uyumuyor
1ipek1ceren betus1 Canım ben trendyoldan babyjem’in diş kaşıyıcılı uyku arkadaşını aldım çok güzel tavsiye ederim 😍 Diş kaşıyıcı yerine emziğini de takabiliyorsun çok sevimli bi uyku arkadaşı ❤
betus1 Snglkargc_0107 peki neydi mesela işte kuzu mu tavşan mı nasıl bir şey ben de istiyorum da Trendyolda baktım battaniye gibi modeller bir iki tane beğenebildim sadece çok da büyük olmasın bence, sizin nasıl?
Snglkargc_0107 umaydurum 4 aydan sonra diyorlar ama kızım 4 ay 9 günlük ama henüz yüzüne bebek tarzı oyuncak düşünce alamıyor onu takip ediyorum alabildiğinde vereceğim
bbren Oğlum 1 yaşın dan sonra ablasınn dolabından küçük ayıcık buldu kendine uyku arkadaşı edindi 😁ona sarılıp uyuyor sabah oldğnda gün boynca da asla yatağndan çıkartmıyor ..