ipekvera Bebişim hem çok güzel koksun missler gibi olsun hem de cildi zarar görmesin kimyasal olmasın istiyorum. Sizin bunun için kullandığınız şampuanlar sabunlar neler?
hksar ipekvera Biz Dalin kullanıyoruz şükür bir sorun yoktur ama ciltten cilde değişkenlik gösterebilir
ipekvera hksar dalinin eskiden kokusu daha mı iyidi yoksa bana mı öyle geliyor. Dalinin hangi serisi bu arada?
hksar ipekvera klasik olan çiçekli falan var çeşitleri bende onları kullanmıyorum Dalin gibi değil ama klasik olan çok güzel halen tabi eski kalıcı oluşu o kadar kalmadı herşey gün geçtikce değişiyor ki ⭐malesef
livanurvealpinannesi61 Gulay1 mustela kullandım kokusu güzel değil ben beğenmedim hiç hipp baby ecowell ıva natura çok güzel kokuyor. Mustela peg maddesi var peg ler sağlığa zararlıdır
hndathn Kokmasi için kimyasal gerekli o yüzden hiç tercihim değil kokulu sampuanlar. İncia kullanıyorum kızıma hiç kokmuyor.yikarken az bi lavanta kokusu geliyor o kadar ki o da yok denecek kadar sonra hiç kokmuyor
livanurvealpinannesi61 ipekvera ben kokuya takılmıyorum benim için içerik önemli. Ecowell daha güzel kokuyor ama aşırı göz yakıyor. Sonra hipp baby daha güzel kokuyor hipp baby 4 yıl kullandım ben göz yakmıyor.