esraelvan Kızlar merhaba 2 aylık bebeğim var kucağıma aldığımda bi yere koyduğumda yada bezini falan değiştirirken bazen kolları bacakları çıtır çıtır ses geliyor normal mi
umosko esraelvan benimkide öyle bence daha minik oldukları içindir mesela bacaklarında çok oluyordu kalça çıkıklıgı ultrasonu da bir şey çıkmadı olsa çıkardı sanırım karnımdaykende öyleydi çıtırdardı 2 bucuk aylık kızım
Unicorn67 esraelvan benim bebeğimde öyleydi 2.ayinda kalça ultrasonu v.s temiz çıktı doktora sorma gereği bile duymadım bence kemikleri güçleniyor sonuçta bizlerinde citliyor
esraelvan @songulcandas araştırdığımda büyüdükçe geçeceğini söylüyorlar kemikler arkasındaki hava boşluklarından kaynaklı oluyormuş ama içimmrahat etmiyor doktora görüncez
sevimlicadi esraelvan ay benimde öyle 4 aylık neredeyse kızım sürekli oluyor nedenini yazarmisiniz çok merak ettim
esraelvan @umosko evet bizimse kalça ultrasonunda bişey çıkmadı bende acaba bi sıkıntı mı var diye korkmaya başlamıştım teşekkür ederim yorumunuz için
esraelvan @sevimlicadi bende YouTube’da Osman gönülal diye bi hoca var onu izledim ordan öğrendim ya işte daha tam kemikleri oluşmadığı için kemikler arasında hava boşlukları birleşmesini için oluyormuş büyüdükçe el kol hareketleri arttıkça düzelirmiş