Zeyn0206 Oğlum 21 aylık bu bir kaç gündür ağzında yemek tutuyor hiçbir şekilde yutmuyor böyle bir durum yaşayan var mı ne yapmalıyım
Ogzshn Zeyn0206 21 aylık olacak oğlum birkaç aydır sürekli yapıyor bunu artık çıldırmama ramak kaldı yemek yedirmek zulüm oldu
gulceninannesiii Zeyn0206 21 aylık kızım aynı dertten muzdaribim🤔 çözümü olan bizi de aydınlatsın, dönemsel mi diye düşünüyorum artık
Yildizzza Zeyn0206 30 aylık geçen haftadan beri aynı durumu yaşıyoruz bıraksam sabahtan akşama kadar tutar gibi geliyor. Hayır yerken zorlamıyorum da açıyor ağzını ama yok bekletiyor çıldırmaya ramak kaldı
Bir-prens-annesiii Zeyn0206 oğlum 8 aylık ağzında tutuyor sonra bi hapşuruyor kendi üstü benim üstüm hep yemek oluyor😂
Zeyn0206 gulceninannesiii bir kaç uzman dinledim yemek vermeyin ağzında tutunca diyor aç kalsın diyor
Zeyn0206 Bir-prens-annesiii ayyy benim oğlumda aynı vallahi kimse beni yargılamasın dövesim bile geliyor psikolojim bozuldu o ortamı terk ediyorum bir kaç dakikalık kendimi toplayıp geri geliyorum
Doasmom Bir-prens-annesiii aynısı yaşıyorum. Alerji mi dedim ama sanmıyorum. Bazen düzeliyor yiyor bazen dklarca tutuyor suyla anca yutturuyorum. Tutarken bir hapşuruk her yer yemek oluyor. Çıldırmak üzereyim
Bir-prens-annesiii Zeyn0206 ben aksine gülüyorum o halimize sonra peçeteyle kabasını alıyorum yemek olayımız bitince önce oğlumun üstünü değiştiriyorum sonra yere sıçrayan yerleri siliyorum ardından kendi üstümü değiştiriyorum😂
Bir-prens-annesiii Doasmom bana da bi gülme geliyor aksine çok tatlı oluyor😂 hele Büşra suyu çorbayı ağzına verdiğimde tükürür gibi yapıp her yere sıçratıyor😂