Sadeturkkahvesi Kızlar siyahi yardımcı denediniz mi yada duydunuz mu memnun kalındı mı Oğlumun ingilizce öğrenmesini istiyorum oyüzden siyahi bi yardımcıyla görüştük ama tereddütteym
Maya22 Sadeturkkahvesi Merhaba. Kenyalı yardımcımız var çok memnunuz referanslarına ulaşmak zor fakat biz ajansa güvendik ve ilk görüşmedeki enerjisine göre karar verdik. Zaten ajans size kişiyle ilgili tüm detaylarını gönderiyor. İlk bi nasıl olacak güven problemi diye çok arada kaldım ama iyiki de gelmiş diyorum çok güzel aile olduk 🌸 Umarım gönlünüze göre olur🙏🏻
Sadeturkkahvesi sevvgi evet canım ama türkmen fln deil genelde yurtdışında çalışma türkiyede referansı yok
Sadeturkkahvesi NariNariKiminYari referansları çok belirgin değil yada türkiye değil Türkmenlerin genelde ulaşılabilen referansları var
NariNariKiminYari Sadeturkkahvesi ajanslarla anlaşmalı olanlar var istersen bir onlarla görüşme yap bir sorun olduğunda direk ajansla konuşabiliyorsun
Sadeturkkahvesi Maya22 aa çok teşekkürler hangi ajans ve bana detaylı anlatırmısınız neler yapıyor nasıl anlaşıyorsunuz Çok farklı kültürler çünkü bide ne kadar maaş alıyor
Maya22 Sadeturkkahvesi Ajans cv ve sağlıkla ilgili raporlarını gönderiyor psikiyatri bölümü dahil benim için önemli detaydı. Evin tüm temizliğini yapıyor kendi planlıyor. Yemek yaparken ve dışarı çıkacağım zaman kızımla ilgileniyor. Kızım şimdiden ingilizece konuştuğunda tepki veriyor bu çok güzel bir şey. İngilizce konuşuyoruz takıldığım yerde çeviri yapıyorum. Ülkesine göre maaşları değişiyor.
Maya22 Sadeturkkahvesi Merhaba. Mesaj atamıyorum bi sorun var sanırım siz bana mesaj atmayı dener misiniz? 🌸