belinay0316 Gizemelif5151 ayy bende emiyor kızım bir ay oldum bı da olmadım dün gece oldum nasıl bişi geçen ay hergun test yaptım nerdeyse korkudan rabbim istryenlere versin
belinay0316 Gizemelif5151 daha çok teni sanırım 14 25 gün önce adet olmuşsunuz 3 4 haftalık değer bu arkadaşım yeni hamile dün test sonucu 4000 çıktı adet olmasına daha dört beş gün varken test yaptı 261 çıkmıştı sonra hızla yükseldi değeri
Ea_annesi Enerjikmom 5 ve üzerinde bazı hastenlerde 10 ve üzerini baz alark hamilelik var diyor ama gemeli 5 0.21 in 5 ten küçük oldgnu farkedemedi heralde 0 ı gmrmedyse
Catlakbiranne Enerjikmom Sağlıkçı ve hamilesin diyor Emin mi sağlıkçı olduğundan 5 altı gebe değil sayılır Hamile değilsiniz
Enerjikmom Catlakbiranne evet canım değilim çünkü eşim kohusaykrn gitti bisey yapmadım öyle deyince mümkün degil d dim bugun sprail takıldı 😃
belinay0316 Enerjikmom ayy bende düşünüyorum ama korkuyorum kilo aldırıyor bide bı cocuktan sonra takmiyorlarmis öyle mi
Mervetnl Enerjikmom sağlıkçı o hamilesin diyor Hangi hastanede söyleyince bu arkadaşa kendimizi emanet etmeyelim.