1meftun aura_meselesi_bu_sekerim Grup Nara Aç bana kollarını sar yine öyle tut bırakma Sev beni delicesine kimseye verme canımı da yakma çok severim güzelim ben deliyim sen kusuruma bakma🎶
[silindi] aura_meselesi_bu_sekerim Bu şarkı ile nasıl 1.ci olamadık acabaa Şebnem Paker Sorsaydın) Adı var mıdır? (Gerçekten) Bana yar mıdır? (Bilseydim) Sonu var mıdır? (Sessizce) Severim seni!
Ogulluana aura_meselesi_bu_sekerim Hey benim paşa gönlüm Yılları çürüttün mü Bunca zaman sonunda Kendini büyüttün mü
eymenin_annesi34 aura_meselesi_bu_sekerim çek git bebeğim uzaklaraaaa çek giiiiit bavulunu topla bebeğim çeek git 😂 ne dinlerdim zamanında yaşlandık 😒
Gryffindor Delice bir sevda, delice bir tutku bu İçimde sancısı, yüreğimde korkusu Öylesi sardı ki, bu hırçın sevda beni Kaçamam susamam, kapalı kaçış yolu… Ege- Delice Bir Sevda
susunbebekuyuyo [silindi] offf vallahi aklım almıyor gerçekten nasıl 1. Olamamışız bi bu bide manga dönüp dönüp izlerim şovlarını
AlpArslan1902 aura_meselesi_bu_sekerim Kapıma dayanma sakın Yakarım inan, yakarım Rezil olur ele güne Aldırmadan hiç kimseye Yaka paça seni atarım (Bebekken en sevdiğim şark ve klipmiş) Bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz Sen bile tutamazsın yıldızlar tutamaz (Bu da çocukken en sevdiğim şarkı ne yaşadıysam artık 😂)
aura_meselesi_bu_sekerim AlpArslan1902 Bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz Sen bile tutamazsın yıldızlar tutamaz (Bu da çocukken en sevdiğim şarkı ne yaşadıysam artık 😂) Aynı dönemde depresyondayım ve seninde saçına karlar yağacak şarkısı da vardı gökselin İlkokulda ne yaşadık da dinledik acaba 😂😂
AlinaEmreHan1 AlpArslan1902 Bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz Sen bile tutamazsın yıldızlar tutamaz (Bu da çocukken en sevdiğim şarkı ne yaşadıysam artık 😂) Benimde 😂😂😂
nermince Ha bir adım önde ha arkada Nedir canım bu koşuşturma Anam beni bir kere doğurdu Bir daha gelmem dünyaya (hazal elden yar olmaz )
susunbebekuyuyo aura_meselesi_bu_sekerim mustafa sandal gölgede aynı albümü der ve susarım hepsi efsanedir ♥️
[silindi] susunbebekuyuyo 1 şebnem paker 2 manga Cidden hak eden 2 şarkı.. Sertab Erener bile bu kadar hak etmedi bana göre 😶