Elif34nur kızlar böyle aktarda satılan kullandıgınız süt yapan faydasini gerçekten gördügunuz çay hangisi acaba dogumuma çok az kaldi simdiden alayim diyorum
Merv3 Elif34nur rezene kullanabilirsin çok iyi geliyor ben bir de kuru üzüm hoşafı yapıyordum o da iyi geliyor
Mor_menekse Elif34nur 5-6 hurma 5-6 kuru incir 1 avuç dut kurusu 2-3 karanfili biraz kaynatıp süzüp için hem vücuda faydalı hem süt yapıyor
hunilimomm Elif34nur diyetisyenim verdi bana 2 yemek kaşığı kuru dut 1 tk hubiscus 1 çubuk tarçın önce dut kaynat 10 dk sonra diğerleri köy demle 10 dk sonra ılık olunca yani iç ben kullaniyorum ayrıca ziya dede milk tea var aktarda oda güzeldi süt yapmisti bende
biranneningunluguuuu Lactamil emziren anne çayı, lactamil sütlü içecek. Rezene, kuru dut komposto ve bolca su… pekmezli su birde
lordxivy01 Instagramda bir sayfa var yeşil incir diye, ben oradan alıyorum anne sütü çayı. Müthiş bişey mutlaka bakmanızı öneririm
Neeen-var-kuzum Edizsmoy105 her gün 2 kere içerim mutlaka bebeğime de uyku konusunda yardımcı olduğunu düşünüyorum ben
Edizsmoy105 Neeen-var-kuzum evet ben uzun süredir alıp kullanamadım almayı hep unutuyorum içeriği de temiz diye biliyorum ben