GiybetReis Kızlar kızım orta kulak iltahabı oldu doktor augmentin bid antibiyotik yazdı. 2 gün önce kullanmaya başladık. Şimdi bi açtım beyazdan sarıya dönmüş. Buzdolabına mı koymam gerekiyordu. Bozuldu mu ilaç bilgisi olan var mı?
tatlisert GiybetReis bende kızıma kullandım buzdolabında durması gerekiyor diye biliyorum.. rengini de hatirlayamadim
Bhr28 GiybetReis buz dolabına koymanız gerekiyordu . Bence bir eczacıya ya da doktora danışın . Aynı ilacı bir ay önce kullandık . Kızımda orta kulak iltihabı olmuştu .
GiybetReis Aleynasrgcl ay aşırı korktum. Babası bilmiyordu beyaz oldugunu içirmiş çünkü . Bozuldu sandık bir an telaşlandık
senaau GiybetReis yalnız buzdolabında muhafaza etmen gerekiyor prospektüsünde de yazıyor zaten kullanıma hazır hale getirdikten sonra buzdolabında muhafaza edin diye. Renginin sarı olması içeriğinden dolayı buzdolabında olsa dahi bir kaç gün sonra yine sarı oluyor ama siz onu buzdolabına kaldırın yine de
GiybetReis tatlisert teşekkür ederim. Evet sulandırıldıktan sonra buzdolabında olması gerekiyormuş. Bende herşeyi incik cincik okurum. Bunu nasıl es geçtim. Hayret ediyorum kendime ya.
GiybetReis Bhr28 doktorumuza sordum aslında. Oda içinde muz aroması oldugunda sararmasının bu yüzden olabileceğini söyledi. Ama yinede bi annelere sormak istedim😞
GiybetReis GamzeBaz aslında bozuldu diye bir bilgi göremedim ben. Sadece etkisi azalıyormuş. Pazartesi gidip tekrar yazdıracağım.
GiybetReis senaau ben koydum yinede dolaba. Sanırım etkisi azalıyormuş sararınca. Pazartesi tekrar muayene olacak kızım. İnşAllah biter
glytrk Agumentin in bid olanı değil de mor olanı ES yazanı kulllanıyorum dolapta tutuyorum su kattığımdan beri. Rengi bembeyaz.Çok sıcak bir yerde durmadıysa bir şey olmamış olabilir havalar serin. Alın ilacı bir eczaneye gösterin emin olun
Mugerrr GiybetReis bende dolaba konulacağını bilmiyordum bir baktım sarı. Dolaba koydum ama sararmıştı. Eczacıyı aradım etkisi azalır, sulandırdıktan sonra 10. Güne yakın sararmaya başlar, yenisini yazdırın isterseniz dedi tekrar yazdırmıştım.
BarlasMomm GiybetReis disarda kalmamali ben bir aksam disarda unutmustum doktora sordum yenisini yazdi hemen yeni sise aldik eczaneden