Kisirvetursu Kızlar hediye ne alabilirim kız.bebegi olacak doğumu çok yakın herkes kıyafet alacak eminim bu arada 2. Çocuğu ve yürütec yürüme arkadasi mama sandalyesi vs.hepsi var ne alsam böyle uygun ve ağır şu aralar pek durumum iyi değil
sadekahve_bitter Kisirvetursu olmayan bişey olabilir. Kıyafet yerine biberon seti, Termos, bez ya da para verin ihtiyacını kendi alsın
Cocukgelisimcimomy Kisirvetursu e bebek hediye kartı alın bence en mantıklısı para vermek istemiyorsanız
Kubrayuksel Kisirvetursu Bence en temizi bebek bezi alin, birde suslersiniz hem hastahene odasknda gorsel kullanir hemde en cok ihtiyaci olunan seylerden biri :) Yada bakim seti oluşturabilirsiniz sampuan yag tirnak makasi vs gibi
Sumshn Cey__35 bizde gram diye konuşuyoduk. Sonra bi ortamda eşi bu muhabbetimizden habersiz çeyrek takcaz dedi🤣 bizim çocuk oldu çeyrek getirdiler. İkinciyi doğurucam az kaldı. Arkadaş diyo bunda çeyreı bekleme valla🤣🤣 Bizde şimdi onları bekliyoruz çeyreğimizi teslim etmeye🤣
Kisirvetursu sadekahve_bitter para vermeye çekiniyorum.nedense elimde bir şey olmadan gidip para vermekten
piremsesssannesi Kisirvetursu bence e bebekten 500 tl lik hediye kartı alın kendi istediğini alsın gidip
-sozdemir Kisirvetursu ben kıyafet getirenlerden ziyade para verenlere daha çok sevinmiştim. Hem 2. Çocuğu ise belli bir kıyafet birikimi vardır hem de çok yakın değilseniz ihtiyacından emin değilseniz en iyisi kendisi alması için para Veya hediye kartı
Kisirvetursu piremsesssannesi o kartı sadece gidip mi kullanabiliyor yoksa İnternet’e de kullanbilor mi çok mantıklı gerçekten
Kisirvetursu Cocukgelisimcimomy bana da kart çok mantıklı geldi.ama bunu İnternet üzerinden kullanabilir mi
Kisirvetursu emineyade ya o da bebeğin cildine gelmeyebilir veya kendisi ne bez kullanmak ister bilmiyorum ilk önce alıp dener belki