keremarasmomm Öncelikle ateş ölçerken kesinlikle kulaktan ölşümü baz almanızı tavsiye ederim. Elleri ayakları burun ucu buz gibi olmaya başlıyor ateş başlayınca öyle tepki veriyor minnak vücutları kontrol edersiniz. biz de bi kaç gün önce yaptırdık eve geldik hemen ilaç vermedim önce uyku hali yaptı halsizlik yaptı hareketlerinden belliydi. akşam oldu iyice halsizleşti nolur nolmaz kıyafetlerini incelttim atletini çıkardım sadece kısa kol zıbın ve altta pantolonla bıraktım sürekli emzirmeye dikkat ettim anne sütü bağışıklığa destek oluyor diye, en son gaz çıkarma esnasında bütün midesindekileri kustu ateşi biraz yükselmişti 38 buçuk. Calpol verdim bir çay kaşığı. pijamasını da çıkardım ılık su getirdim elimle alnını siler gibi yaptım. eklem yerlerini (diz ve kol) ıslattım ve bezini ıslak bırakmayın değiştirirken kasıklarında da yıkadığım ıslak medili biraz beklettim. bi saat sonra etki etmişti çok şükür gece boyunca bir daha yükselmedi. ama calpolu 4 saat sonra bi daha verdim riske atmamak için. Şakaklarını falan kontrol ettim soğuyunca/ateş düşünce çorabını da giydirdim bu defa da ısı düşmesinden hasta olmaması için. buraya da yazmıştım hatta birine cevap olarak ateş nöbetindeyiz diye :) aşı yerleri ağrıyor. kolunu oynayamamıştı bizimki bacak yerleri ağrıyordu belliydi. ama ikinci gün de iyileşmeye başladı ama kusması yine oldu sonra düzeldi çok şükür. şifa olsun inşallah bebişlerimize