Madammm Kızlar bebekleriniz kaç kere emiyor günde 7 aylık benimki gece ile birlikte 5 ya da 6 kere emiyor normal mi acaba 8-9 dakika anca
Benmerve Madammm kilo alımı iyiyse hiç sorun yok bence. 7 aylık bir bebekte ayda ortalama 450gr yeterli. Zaten o aydaki bir bebek daha az anne sütü emiyor. 2 öğün katı gıda ekleniyor
Usnac1995 Madammm o aylarda 1.5-2 saatte bir emerdi . Şuan 13 aylık 3 saatte emiyor. Eğer memede uyumamışsa en fazla 5 dk emiyor ama
Nkocak Madammm yani bizde gündüz 3 saati geçmeden bazen 2 satte bir geceleri de 2.30 saatte bir kaldırıp emziriyorum 7 yi geçer herhalde😂
Madammm 1Umut benimki 7 aylıkken 6-7 kere emiyor o zaman sıkıntı mı var acaba diş çıkarma döneminde olduğu için mi çünkü benim zorlamam da emiyor ve 4-5 saat arayla
1Umut Madammm doktorumuz yeterli geldiği için emmiyor demişti.Bende zorlayınca emmiyor.Kendi isteyince gelip emiyor gidiyor.Eğer yeterli gelmese zaten emmeyi isterler zorlamamiza gerek kalmaz. Diş döneminden kaynaklı da olabilir.
mehtapppppp Madammm ayy tek benimki böyle sanıyordum benimkide 7 ay 23 günlük emzirmesem hiç emmez zorlan emziriyorum doymuyor diye düşünüyorum bazen özellikle de bu ay emme sıklığı azaldı canımı çok sıkıyor
1Umut Madammm bütün atakları dibine kadar yaşadık.Evet oluyor.Yeme içmede,uyumada gerileme oluyor.Ama üzülmeyin,yine teklif edin.Sakin bir yerde emzirmeye çalışın.