KayraVeAnnesi_06 Kızlar merhaba , Bebeğim 11 aylık alt 2 ve üstten 2 dişi çıktı ama sürekli birbirine sürterek gıcırdatıyor Benim gibi bu durumu yaşayan oldu mu nasıl bir yol izlemem lazım ne yaptıysam yapmaktan vazgeçmiyor ☹️
bunemeselaa KayraVeAnnesi_06 15 aylık arada bi hala yapar bende dişlerine zarar verecek diye korkuyorum 🤷♀️
Fuldenmutlu Benim kızımda ilk çıktığında yapıyordu o an onun çok dikkatini çekecek kafasını başka birşeye yoğunlaştırın bir kaç dişi daha çıktığında kendiliğinden bıraktı sizde o böle bişi yapıyormuş gibi tepki vermemeye çalışın benim tüylerim diken diken oluyordu ama mecbur oyuna odaklanınca bırakıyordu
KayraVeAnnesi_06 Fuldenmutlu Anladım , bende elimde ağzını açtım çenesine dokundum kızmadım ama yapmasın diye çok çaba gösteriyorum Yemek yedirirkende yapıyor ama dediğiniz gibi deneyeceğim Çok teşekkür ederim 🙏🏻
KayraVeAnnesi_06 bunemeselaa Bende sizinle aynı endişeyi taşıyorum , inşallah çok uzun sürmez yada çözümü olan annelerimiz vardır Yoksa doktora götürmek zorunda kalacağım ben böyle şeylere takan biriyim , korkuyorum 😢
bunemeselaa KayraVeAnnesi_06 bende takılıyorum ya en ufak birşeye 🤦♀️ emzik veriyorum gıcırdamaya başlayınca bide şunu farkettim yapma deyince daha sık yapıyor dün hiçbirşey demedim dünden beri yapmadı hiç
KayraVeAnnesi_06 bunemeselaa Bende tepki vermiyorum aslında yemek yerken çok yapıyor yanağıyla falan oynuyorum kaşığı tutuyorum ki ağzını açsın yapmasın diye ama yine de yapıyor bende hiçbirşey yokmuş gibi davranıp ilgisini başka yönlere çekmeye çalışarak tekrar gözlemleyeceğim 🙏🏻 çok teşekkür ederim 🌸