damlayarennn Kızlar bebeğim 4 aylı, uyku düzeni emmesi hersey değişti huysuzlastı uykularımız da öyle bu sabah da doğru düzgün emmiyor beni mama yapmak zorunda kaldım çok ağlayınca onu işti meme reddi mi yaşamaya başladık anlamıyorum çok yoruldum
Aleynaslan96 damlayarennn bizdede durum aynı. Geceleri çok sık uyanıyor uykuya geçişlerde zorlanıyor sürekli kucakta durmak istiyor normalde ana kucağında ve oyun halısında zaman geçirmeyi çok severdi şuan durmuyor. Memeyi emerken kendini yay gibi geri atıyor ağlıyor sürekli hiç mama vermedim aç olduğunu düşünmüyorum çizli bez sayısı iyi ama mama vermeli miyim hiç bilmiyorum çok zorlanıyorum bende çok
Yagmurcmn damlayarennn normalde sadece anne sütü veriyorsanız bu atak döneminde mamaya geçmeyin memeyi istemiyor ben çok uğraştım ayakta gezerek emmek yaradı işime ve 15 güne galan geçicek bu süreç
balliikedii damlayarennn biz mama ile besleniyoruz ama biberonu itmeler sağa sola atlamalar oturmaya çalışmalar geceleri 4.30 da bi kalkıyo bi daha uyumuyo zombi gibi dolanıyorum artık huysuz zaten bebeğim ağlamayı seviyo oyun halısı ana kucağı salıncak en fazla 5 dk duruyo hepsinde bi şekilde oyalamaya çalışıyorum tüm tuşlara basıyorum
damlayarennn Aleynaslan96 biz kilosuna baktırdık bu ay az almış huysuzdu bazen emmek istemedi falan yoksa bende vermiyordum mama pek dediğin gibi gerçekten çok yorucu..
EbruAlperen__12 damlayarennn mamayı biberonla mi verdiniz aynı sorunları yaşıyorum ve bebeğim biberonu emmiyor ne yapacağımı şaşırdım kaşık ile doğru düzgün yemedi tükürüyor
emine272706 Yagmurcmn aynılarini yaşıyoruz. Mama emzik yok. Ayakda zor zekat genel olarak uyanıkken istemiyor ağlıyor. Ayağımda sallıyorum uykuya dalınca emziriyorum. 1 aydır böyleyiz 😭. Yoruldum
damlayarennn Yagmurcmn geceleri bile kalkıp ayakta emzirmeye calısıyorum ama tutmuyor bu gece farkettim tam uykuya geçtiğinde meme veriyorum öyle alıyor ne kadar doğru bilmiyorum ama aç kalmasından iyi diye umuyorum
damlayarennn EbruAlperen__12 evet biberonla veriyorum maalesef bugün tam uykuya geçerken meme verdiğimde aldı bir süre de böyle denemeyi düşünüyorum bakalım..
beyza50 biz 3 ay 17 günlüğüz 4 aya girmeden 4 ay atağı mı geçiriyoruz anlamadım😁 yorumlardaki yazılanların hepsi bizde var memeyi bazen istemiyor kucakta sürekli gezmek istiyor oturduğum zamanda da kucakta durmuyor sürekli mız mız mız ayakta emiyor anca bir tek geceleri yenidoğan bebek gibi 2 saatte bir kalkıyor gibi gibi 😐