Sarelle Kızlar kızım 10 aylık 11 kilo falandır şuan internetten sipariş vereceğim de kalıpları nasıl 2 3 yaş alsam büyük mu olur nasıl olur yardımcı olur musunuz genel olarak lcw da 18 24 ay olan bedenlerden alıyorum ama uyku tulumunda bilemedim hangi beden almaliyim
[silindi] Sarelle 5,5 aylık oğlum 8300 kg 12-18 ay olanını aldım. Normalde 9-12 ay kıyafetleri oluyor
Minikbal Sarelle ben 15 aylık oğluma 2-3 yaş kullanıyorum boyları çabuk uzuyor Bi süre sonra germeye başlarsa giyemezler. Sizde 2-3 yaş almalısınız
snyck Sarelle kizim 9bucuk kilo 12 18 ay aldik iyi oldu bizimki hic sevmedi giymiyor 1 kez giydi agla agla susmadi gitti 80 lira 😊
birortmenanne Merhaba, ben 4 aylık oğluma 2-3 yaş aldım lcw ‘dan. Tabi büyük oluyor ama kollarını ve bacaklarını kıvırarak kullanabiliyorum. Oğlum 7 kilo bu arada. Umarım yardımcı olabilmişimdir.☺️
Nzlicntaskknn birortmenanne cok kalin mi memnumusunuz? Terletme falan yapiyormu? Bende heryere baktm ama 1 yastan basliyor uyku tulumlari acaba buyuk gelirmi diye almadim bizde 5 ayligiz 4 aylikken kilomuz 7100du .
birortmenanne Nzlicntaskknn Ben kalın olanından aldım ona rağmen terletmiyor. Etiketinde oda sıcaklığınıza göre içine ne giydirmeniz gerektiği yazıyor. Vücut sıcaklığını da kontrol ettiğiniz sürece sıkıntı olacağını sanmıyorum. Rahatlıkla kullanabilirsiniz biz çok memnunuz👍🏻
Tambiranne Benim bebeğim 5 aylık 8 kilo 9 12 ay kullanıyorum geniş geniş bu kışı çıkarırız ama kesin 2 3 yaş al bende normal kıyafetlerde ayına uygun alıyorum ama uyku tulumu geniş olsun hem giydirirkende rahat olur küçük alsaydım hem kendisi rahat edemezdi bende ben rahat giydiremezdim
Durdudilerrr Sarelle oğlum 13 aylık 18 24 ay aldm ayaksız olanlardan rahat etti 2 sini de alın deneyip iade edersnz lcw yardımcı oluyor o konuda. Ben öyle yapmstm
Esrahr 9,5 aylık 10 kilo. 9-12 ay olanı kullanıyoruz. İçinde rahat. Kesinlikle dar değil. 11-12 aya kadar rahat kullanır.
Sarelle Teşekkür ederim hepinize arkadaşlar 2 3 yaş aldım benimki de dar seyleri sevmez hiç geniş olsun inşallah güzel gelir bakalım ♥️🙂