[silindi] https://www.instagram.com/p/B3uk0mAp8fC/?igshid=130ow5ry0k3mg Arkadaşlar görüyorum bu aralar çok tıkalı bebeklerimiz çözüm bu ben de yapıyorum inanın bir sürü sümük çıkıyor mutlaka böyle yapın geçmiş olsun 🥰
Ygz [silindi] bende yapıyorum inanılmaz derecede cıkıyo fakat 1 saat sonra yine aynı😂😂 ben gibi sürekli tıkalı cocuğummm
Hazal_annesi [silindi] teşekkür ederım 🤗 bu arada bu kadarı çok olmaz demi benm kızımın burnu çok tıkalı 2cc denedim ama yuttu 🙁 siz denedıyseniz diye soruyorum
[silindi] Hazal_annesi bir tüpü yarı yarıya iki delikten sıkıyorum aynı bu şekilde. Ardından aspiratörle çekiyorum bu sabah bol bol çıktı mesela
[silindi] Hazal_annesi yutması zararlı değil bu arada korkmayın doğru pozisyonda diğer delikten çıkıyor hepsi
Hazal_annesi [silindi] ben yutuyor diye endişe ediyordum. Bide pozisyon yanlışmış benm bunu mutlaka deneyeceğim
Ygz Zeliha24 canım bebegin ne kadarlık? Ben dik sekilde büyük sırıngayla sıkıyorum tamamını sonra egiyorum sırtına vuruyorum hepsi çıkıyo . Az sıkıyosands cıkmayabilir
Ygz Zeliha24 olması gerekir aslında ben tam hi şırıngayı bi deliğine sıkıyorum büyük boy şırıngayla deneyin bide.