zeynep1234 Kızlar bebegim 48 gunluk avent biberonla besliyorum biberon agzina alir almaz cak cuk sesler cikariyo hava yutuyor hep genzine kaciyor sut. bide biberonun ucu icine kaciyor surekli busefer agzindan cikarmak zorunda kaliyorum agzindan cikardiktan sonrada almiyor avent biberonda mi sorun bebegimin emmesindemi anlamadim sadece biberonla besleniyor siz yasiyormusunuz bu sıkıntıyi ne yaptiniz başlığıda yeni
Suhedalm zeynep1234 değiştirmeyi düşünürseniz tommee tippee tavsiye edebilirm biberonun hava gagası oluyor gereksiz hava yutmasını önler ve mide gazını da hafifletir
Themom_ zeynep1234 yeni doğan için mi başlık bende hep aventle besledim hiç öyle bir problem yaşamadık
beybiliko zeynep1234 mama suyunu biraz sıcak koyunca aynı problem bizde de oluyor, biberonun emzik kısmı içine kaçıyor, suyu daha ılık yapın, bir de o durumda biberon başlığını çıkarıp tekrar takın düzelir
zeynep1234 Suhedalm tutarmi bilmiyorum lsnsinohta cok onerilmis onuda alip verdim ama ittirirp durdu almadi avente alisti ama ondada sorun yasiyoruz iste
zeynep1234 Themom_ evet arkadasimda problem yasamadigini soyluyor ama bizde durum bu malesef bebegin kendi emmesindenmi acaba
zeynep1234 beybiliko ben mama vermiyorum sağdığım sütü veriyorum oyle sicak verme durumu yok ama niye icine kacip duruyor anlamadim sinir oluyorum artik
Gldekpnci zeynep1234 okdarlıkken 1 numara başlık kullanıyorduk 2. Ayı doldurdu tam 2 ye geçtik sizin gibi sorunlar hiç yaşamadık şuan 3 aylık olcak 2 ile devam edıyoruz