hhhhhhhhh Bebeğinizi ne kadar emziriyorsunuz ? Ortalama kaç dakika memede duruyor ? Doyduğunu nasıl anlıyorsunuz? Silikon ucu kullanan anneler kaç dakika emziriyorsunuz ?
Asiye22aslan hhhhhhhhh canım benim bir aylık bebeğim var ilk zamanlar yirmi dakika emiyordu şimdi 10 dakika emiyor uyuyor slikon meme ucu kullniyorum gohus ucum çok yok diye
ArasBulutum hhhhhhhhh canım benim bir bebek doyduğunda bırakır eğer memede uyuyakalıyorsa oda doyduğunu gösterir ,zaten doymayan bebek huzursuz olur ağlar altını çok kirletmez . Dakkası olmaz ki bunun ne kadar isterse o kadar emer 🥰 kafanı böyle takma ki sütün etkilenmesin.
sgok hhhhhhhhh benim bebeğim 15 aylık hemen hemen. Dogdugundan beri 10 -25 dkdan fazla emmez. İlk zamanlar 2 saatte bir -1 saatte bir emzirirdim sık sık büyüdükçe azaldı az çok anlıyoruz içgüdüsel doyup doymadığını şu an günde 3-4 defa emer uyku önceleri özellikle
Hav hhhhhhhhh 5 aylık kızım gunduz kala 2 saatte bir emiyor bazen 5 dk kalıyor memede bazen daha uzun doyunca kendini geri atıyor zorlanıyorum
hhhhhhhhh ArasBulutum teşekkür ederim bende göğüs ucu silikon kullanıyorum ama yine de sağıp biberonla da verdiğim oluyor içerse içiyor içmezse içmiyor Bende bir aylık anneyim bu durumu öğrenmeye alışmaya çalışıyorum
rabiaoztrk Acıktımi ağlıyor zaten bizim 2 saat ya oluyor ya olmuyor süremiz 5 dakika emer uyur hep Ama her bebek farklı sizinki nasıl bilemem
merveturkyilmaz98 Kendi emmek istediğimde yanıma geliyor zaten kendisi bırakana kadar da bırakmıyorum doyunca zaten kendisi bırakıyor