Oykunil Bebeğim 2 yaş olcak 1 yaşa kadar az da olsa herşey vermeye çalıştım sağlıklı ama bir yaş sonrası tamamen iştahsız ne yapacağımı şaşırdım aşırı seçiçi yoğurt çorbası ve tarhana dışında sevdiği bisey yok birde makarna meyveler bile yok çok üzücü
Oykunil Oykunil köfte falan çiğnemez patates kızartma bi sıra seviyordu şimdi belki bir iki okdar pilav bile yemez tamamen zararlı şeylere döndük sebze görse zaten görüntüden ağzına sürmez
Oykunil Oykunil ekranla yedirme ekransız aç bırakma herşey denedim tahlilleri se kötü değildi bir yaşta
Oykunil Oykunil 2yaş kontrolünde yine kan aldırayım diyorum balık yağ falan asla veremiyorum kabuletmiyor
Oykunil Oykunil denemediği tarif yok artık sürekli instagramda bisey demiyorum uğraşıyorum o ya tatmıyo ya tükürüyo
Oykunil Oykunil sabah mesela kabakla mücver haşlanmış yumurta salatalık ve bebek kuymak yaptım simitte vardı hiçbirini ağzına sürmedi
birkucukeylulannesi Oykunil merhaba bende derdime çare için geziyorum buralar da 16 aylık sadece mama içiyor oda ekranla,ne versem oguruyor mama birakmak istiyorum ama bu sefer de aç kalıyor ne yapacağım bilmiyorum 😌10 kilo şuan ama mama ile.
Muru Oykunil evet ya benimkide 2.5 yaşında yaklaşık 7-8 aydır iştahsız. Sevmediği hiçbirşeyi ağzına sokamıyorum, ağzını açmadıkça da ısrar etmiyorum ama yemeyince de içim gidiyo 🤦🏼♀️ Nolcak böyle