katilcivciv Kizlar 1 aylik bebegimle 3 saatlik ucak yolculugu yapicam. Kulagi tikanmamasi icin ne önerirsiniz, emzirme dışında?
Zehra_minikkusum katilcivciv kulağına pamuk tikayabilirsiniz emzik kullanıyorsa uçak iniş yapana kadar emmesi kulak tıkanıklığına iyi gelir emmiyorsa uçuş esnasında emzirebilirsiniz yeni emme refleksi kulak tıkanmasını engeller
Meed2017 katilcivciv merhaba canım bende 30 günlükken yolculuk yaptım hiç birşey olmadı ne emdi ne emzik emdi hatta 2 ayına kadar 5-6 kere yolcuğu yaptım. Zaten kucakta duruyo uyuyo ucağın sesine♥️
Mehfam katilcivciv öncelikle heycan yapma korkma çünkü eninde sonunda o yolculuğu yapacaksın kendimden biliyorum o yüzden söylüyorum 2 aylıkken 2 saatlik bir yolculuk yapmıştık eğer yanında biri varsa şanslısın yoksa da acaba yan koltuğu boş birakabilirmisiniz ya da kapatabilirmisiniz diye bilet alırken görevliden rica etsen senin için iyi olur en önde tek başıma gitmiştim emzirmek ve emzik vermek mama icirmekten başka secenek yok diye biliyorum
Zehra_minikkusum katilcivciv genelde burun tıkanıklığı için doktorlar kolay kolay sprey vermezler ciddi durumlar dışında nebulizatör kullanabilirsiniz ve sürekli serum fizyolojik ile rahatlatabilirsiniz ben genelde ilaç kullanmak istemediğinde soğana karanfil batırıp uyuduğumuz odada tutuyorum işe yarıyor bide çorap içine sarmısak koyup bı iki seferbardak arkasıyla vurup eziyorlar onunda iyi geldiğini duydum
katilcivciv Zehra_minikkusum emzik ise yarar mi ki gercekten? Onunla sürekli yutkunmadigi icin ise yaramaz diye düsünmüstüm
cicek110 Zehra_minikkusum kulağa pamuk tıkamak basıncı eşitlemeyi zorlaştırır bence onu yapmamalısınız. En iyisi çeneyi hareket ettirecek emzik ve yutkunma için emzirme
katilcivciv brglllckrrr Mnli AAslan4672 PnarAkca34 Mehfam cicek110 Zehra_minikkusum Meed2017 Kizlar hepinize cok tesekkür ediyorum🥰🥰
Zehra_minikkusum cicek110 kulak sıkıntısı olan yetişkinlerde yapıyor ve bızim çocuk doktorumuzun önerisi
cicek110 Zehra_minikkusum havacılık sektöründe çalışıyorum biz normalde açık bırakılması gerekiyor yutkunma ve çene ile kulak basıncı eşitliyor olarak bilgi veriyoruz ama sizin kulak ile ilgili bir durumunuz varsa ve doktor önerisiyse farklı tabi ki
katilcivciv cicek110 peki bebek arabasnin pusetini de bagaja aliyorlarmi ucagin kapi gitisinde bunun hakkindada bilgi eksikligim var🤗
PnarAkca34 katilcivciv bende iki aylıkken iki saatlik uçak yolculuğu yaptım ucak kalkarken biberonda sütü vardı onu verdim sonrasında da emzik verdim bişey olmadı çok şükür Bebek arabasini da uçağa binmeden bilgilerinizi alıp uçağa alıyorlar inince teslim ediyorlar
AAslan4672 katilcivciv Bizim bebek arabamız da travel sistem ben puseti tercih etmedim çünkü kızım diğerinde daha rahat ediyor araba icin extra poset istiyorsunuz veriyorlar uçağın kapısında paketleyip görevliye teslim ediyorsunuz
katilcivciv PnarAkca34 bebek arabanizda sepeti mi takiliydi yoksa normal oturaği mi? Sepetide bagaja alip almadiklarini bilemedim.
Mnli katilcivciv uçağa binmeden önce serum fizyolojik ile temizleyin burnunun her iki tarafını burnu açık olursa rahat eder
brglllckrrr katilcivciv alıyor benimki travel sistemdi pusetliydi poşet veriyolar uçağın girişinde poşetliyorsunuz bende 2 aylıkken yolculuk yaptım kalkışta emzirdim biraz sonra ağzına emzik verdim bişey olmadı çok şükür :)