Hiloss2009 Kızlar bi problemim var 3 ay 7 günlük oğlum kakasını yapmıyor kabız da değil fitil koyduğumuzda gayet normal bi kıvam ve renkte yapıyor ne yapmam gerekiyor her defasında fitil mi koyucam
Efenin_annesi Hiloss2009 sindirim sistemi yavaş yavaş oluşıyor acele etmeyin fitille tembelliğe alıştırabilirsin. Benim oğlumda öyleydi üçüncü ayı bitmeden düzene girdi. Şimdi iki üç günde bir yapıyo yada hergün doktoruyla konuştum normal dedi
Elazeynep1 Benim kIzımda aynı 4 aylık 10 gündür yapmıyor çok zorlanınca mecbur müdahaleyle yaptırıyorum gazı da oluyor cünkü sıvı kabız ama
Hiloss2009 Kimisi düzene girer diyor kimisi tembellik olur diyor ben de bilemedim artık. 10 günü kesinlikle geçirme dediler artık mecburen haftada bir fitil koyuyorum ama bazen fitille bile çok ama çok az yapıyor.
ElizErva Hiloss2009 kız bnde hep fitil attım 6 aylık oldu çok şükür düzene girdi alışmaz bnce bnim ablamda çok kullandı çocuklarına
Gzmavci Sütünü ya da mamasını biberonlar veriyorsanız 1 çay kaşıgı zeytinyağı koyabilirsiniz doktorumuz önermişti hiç bir zararı yok benim bebeğim çok rahatladı