MelekTF Hanımlar kız kardeşim yanıma geldi, uzakta tek başına yaşıyor, ona poğaça börek sarma vs yapmayı düşünüyorum valizine koysun gidince Bi süre yer diye, bu tarz gıdalar valiz içinde alınıyor mu bilgisi olan var mı
Meryodnc MelekTF valize koyarsanız bagac için sorun olmaz ama el cantasında almıyolar ucak içine yani.
incitomm MelekTF valize koyabilir alıyorlar ama çantaya koyamaz yanına alamaz kontrol noktalarında alırlar valizle bagajda izin var sulu olmadığı sürece sorun yok
Enerjikmom MelekTF almazlar canım çok bindim yasak 2017 2018 arası tabi şuan nasıl bilemem kendiler sattıkları için
evininannesi Her havaalanı Farklı bence ama azar azar yapsanız valize değilde bir çantaya koyup yanına alabilir yolluk diyerek ben avut cümbür götürmüştüm ama bunlara ne derler bilemedim tam
incitomm MelekTF onu bilemiyorum ama susuzca problem olmaz sanırım mesela yumurta içecek v.s kabul etmiyorlar turşu suyu alinmissa kuruysa kabul edilir bence ben peynir donmus yağ getirmistm öyle et v.s
Betulsark Sıvı ve sürülen bir şey olmadığı sürece uçağa hersey alına biliyor sucuk bile getirmiştim ben el bagajında. Ama Nutella izin vermemişlerdi çünkü sürülen bilen bir şeymiş valizdede istediğinizi taşıya bilirsiniz hiç fark etmez yıllardır uçuyoruz hem yurt ici hem yurt dışı her zaman yiyeceğimiz kendimiz alıyoruz yanımıza çok pahalı havaalanında su an insanlar neden alınamaz dediklerini anlamıyorum herkes havaalanında almak zorunda değil istediğiniz yiyeceği taşıya bikiyorsunuz