barbunyalikek Kızlar sürekli bağırıyor bişey istiyor bağırıyor hep çığlık atıyor kendini sıkıyor ellerini sıkıyor niye böyle yapıyor anlamıyorum 😔 boğazı acıyacak derecede bağırıyor
AbEsMu130125 barbunyalikek Oğlum da 14 aylık büyük ihtimal birilerinden öğrenmiştir o bizimki abimin kızından öğrendi boğazı acıyacak derecede bağırıyor
Esinzhl barbunyalikek bu aylardaki çocuklar genelde gördüğünü yapıyor taklit etmeye çok meyilliler. Ara sıra bağırıyorum demişsiniz bağırmamaya özen gösterin derim. Zaten anlamıyorlar sadece korkuyorlar. Mesela bizim evimizde gergin bir ortam olduğunda vs kızım hemen etkileniyor hareketleri değişiyor o da gerginleşiyor.
barbunyalikek senuray hiç yaşıtıyla birlikte olmadı ki bazen ben yapma etme diye bağırıyorum. Ondan mı sizce alışır mı öyle
senuray barbunyalikek bebekler bilinçli bağırmayı görerek öğreniyor benimki mesela dışarda bi çocuk sürekli bağırıyordu sebepsiz bizimki izledi izledi 2 dk sonra aynı şekilde bağırmaya başladı .. sonra hayır olmaz vs anlattım unuttu allahtan bir yerden çığlık atmayı görmüş o bağırdıkça siz de bağırarak tepki verdiyseniz davranışı pekişmiş olmalıdır