sevda3460 Mayıs Anneleri ek gıda serüveni nasıl gidiyor. Biz bir heves başladık bakalım inşallah yemek seçmeyen bir çocuk olur Amin ☺️
Cennetinsusu sevda3460 Ayın 21 inde 6 aylık olacak o zaman başlayacağım inşallah ek gıdayı seven bebek olur. Hem heyecanlı hem endişeliyim 🌸😌
sevda3460 Iki_pasa_annesi Ben yoğurtla yediriyom kaşığa atlıyo zaten elliyo avuçluyo üstü başı ağzı burun deliklerine kadar yemek oluyo hiç karışmıyorum silmiyorumda en son yeme işlemi bitince lavaboda yıkıyorum
nesibesare Benim ki kaşıkla verince beni emmek ıstemıyo napacağımı şaşırdım. 2 gün ek gıda vermedim sağıp sütümü verdim düzeldi tekrar emmeye başladı. Var mı böyle bi durum yaşayan
sevda3460 nesibesare Enteresan böylesini ilk defa duydum. Ek gıda öncesi nasıldı düşkünmüydü bazıları zaten emmeye çok düşkün olmuyo ek gıdaya geçincede tamamen bırakıyo
nesibesare sevda3460 önceden güzel emiyodu. Kaşıkla vermeye başlayınca emmek istemedi. Ama çok sevdi kaşıkla yemeyi ona bağlıyorım ben
sevda3460 nesibesare benim ki de sevdi şimdilik İnşallAllah böyle gider. büyük kızım hiç birşey yemiyo yemeyen çocuk çok zor
sevda3460 Meralll1 5 mayıs bizde yeni başladık havuç, kabak, patates, yoğurt, muz, elma, yumurta sarısı bunları denedik şimdi. sizin nasıl gidiyo ek gıda
Meralll1 sevda3460 bazı şeyleri yiyor bazen yemiyor bazen çok severek yiyor daha tam oturtamadık canım tam 2 güne 6 aylık olacak pazartesi falan tam düzen oturtmak istiyorum sen
YagmurAdaDeniz sevda3460 bizde 17 Mayıs doğumluyuz havuç kabak balkabağo patates pırasa muz şeftali üzüm tadına bakma yaptık haftaya yoğurt ile yumurta sarısına geçebilirsin dedi doktor bende zorlamıyorum şuan sadece o besinin tadını almasını sağlıyorum o kadar bir tek pırasa sevmedi
sevda3460 Meralll1 Benimde henüz oturmadı birde ilk çocuğum hiçbir şey yemiyor bu yüzden tedirginim bundada öyle olacak diye
YagmurAdaDeniz sevda3460 ben genelde balkonda yedirmeye çalışıyorum şu sıralar havalar güzel diye kedi köpek çağırıyoruz dikkatini çekiyor açıyor ağzını yiyor 😅
snssnm Havucu pek sevmedi ama meyvelere bayılıyor kaşığa saldırıyor biz yemek yerken yanımızdan ayrılmıyor istiyor yiyeceği şeyler olunca veriyoruz açıkçası verdikçe istiyor inşallah böyle devam eder