esra101010 Kızlar bebeğim daha tam 2 aylık olmadı sütüm yetmiyor galiba sürekli ağzını şıpırdatıp eldivenini bizim giysilerimizi emiyor ne yapabilirim yardım edin
asel3107 esra101010 emme refleksi olabilir kilo alımı iyi ise yetiyordur, doktor takibi önemli yetmiyorsa mama takviyesi önerir dr
cimcime1018 esra101010 Oğlum 6 aylık hala bahsettiğiniz gibi. Bulduğunu emiyo. Doyuyodur o 🥹🫣 cisli bez önemli günde kaç kere değiştirirsiniz
Ballikizim99 esra101010 en iyi sen hissedersin sen aç olduğunu düşünüyorsan belki biraz mama vermek istersin.. kabak tatlısı tam zamanı üstüne tahin dök ben faydasını gördüm denemekten ne çıkar
designermoms esra101010 her gün dut kurusu çayı yap iç bir de kuru incir ye çok süt yapıyor hemen etkisini görürsün
esra101010 cimcime1018 4-5 kere değiştiriyorımdur herhalde ya emerken çekiyor çekiyır bir süre sonra yutuyor
cimcime1018 esra101010 Daha çok küçük bebisin yeterli bez sayisi. Aylık kontrole çocuk doktoruna goturuyosundur zaten doktor bişey denediği sürece böyle devam. Anca alisixak emmeye de. Benimki de 2 dk emer 5 dk dururdu. Bol bol emzir. Şimdi tam meme canavarı 😅
Selamben_ esra101010 bez doluyken mi degistiyorsn mesela ne kadar doluyor canım bezi hemen alıyor musun dolu olmasını bekliyon mu
Selamben_ designermoms dut kurusu çayı günde kaç kere yapılacak acaba günce kaç fincan içelim mesela bende denemek istiyorum da
esra101010 cimcime1018 inşallah ya 2 saat olmadan emmek istiyor ya en son kilo alışı iyiydi ama şu bi kaç gündür böyle sadece
cimcime1018 esra101010 Ah ah bak benim oğluş 6 aylık uyuyo ama daha 1 saat önce emdi yine uyandı şimdi. Olucak bunlar 🥹
designermoms Selamben_ günde 2 kez içebilirsin sabah ve akşam Bir bardağa 1 yemek kaşığı dut bazıları 2 koyuyormuş daha etkili olsun diye ben 1,5 koyuyorum😂 Kuru incir de çok etkili Bulgur da arttırıyor bilgin olsun
Selamben_ esra101010 dolmuş oluyor mu iki saate. Mesela ağırlığı oluyor mu yani bezin yoksa ıslaklık göstergesi oldu diye mi aliyorsn