Srplasl Bebeğim 3 ay 12 günlük artık ellerini ağzına götürmeye başladı. Sizce ellerini ve yüzünü hangi ıslak mendille temizlemeliyim ?
Deletedmom388 Srplasl El ve yüzüne hiç kullanmadım,ağız mendili kullanıyorum , ılık su ile başka bezle de yüzünü elini temizliyorum.Ağzına götürdüğü için elini paket mendil kullanmıyorum eline vs..☺️
izelplt_ Srplasl bebeğim 4 Ay 24 günlük ilk başlarda uni baby kullanıyordum içine kimsayal madde girdiğinde bıraktım. Şimdi pampers aqua kullanıyorum %99 pamuk ve su gönül rahatlığıyla tavsiye ederim sizede
Srplasl Deletedmom388 Deletedmom388 evet doğru bir yöntem ama bende evde olmadigim dışarı çıktığım zamanlar ıslak mendil kullanmayı düşünüyorum. Çünkü emerek ellerini ıslattığı için çabuk kirleniyor 😊
Deletedmom388 Srplasl Doğru,aslında biz pek çıkmadığımızdan o konuyu daha düşünmedim aslında☺️☺️3ay10günlük çünkü☺️☺️
Srplasl Deletedmom388 2 gün var aramızda 😊 bende nasıl oluyor bilmiyorum ama kendimi hep dışarıda buluyorum 😊
hllkrdmn009 Yeni doğan sleepy kullanıyorum ama elini yüzünü çok zorda kalmazsan ıslak tülbent yaptım oğluma Özel onunla siliyorum
izelplt_ Tugba68 yenidoğan ve sensetivenin yeni üretimin de paraben ve kimyasal madde kattılar içeriği değişti bilginiz olsun eksisi gibi saf değil
Srplasl izelplt_ evet bende önce internetten araştırma yapmıştım orada okudum içine kimyasal girdiğini. O yüzden buradan fikir almak istedim. Onu nereden bulabilirim peki daha önce duymadım da marketlerde varmıdır
izelplt_ Srplasl şuan heryerde satışı var koli halinde almak isterseniz bebek mağazalarında bulabilirsiniz şuan joker babyde indirim de koli olarak
Muyesser Srplasl ben fazla dışarı çıkmadığım için . vücûd temizleme mendilleri var onlarla olabilir belki bebekler için